Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Nyt 2018 katalog!

Det nye katalog med legetøj og indlæringsprodukter er landet!

  

ET MYLDER AF LIV

Årets katalog byder på mere end 13.000 produkter. Gennem alle billederne kan man let forestille sig et legende, lærende og kreativt mylder af liv.
Vores ambition er, at hvert eneste produkt skal bidrage til kreativ leg og lystbetonet læring i børnehaver, SFO’er og skoler i hele Norden.

I kataloget har vi bl.a. valgt at fokusere på programmering og læring gennem bevægelse. 

LEGENDE LET PROGRAMMERING

Programmering og kodning i skoler og børnehaver diskuteres flittigt, også her hos Lekolar. Vi arbejder konstant på at forbedre og udvikle vores produktsortiment, og tilbyder pædagogiske værktøjer, som bidrager til at gøre programmering mere enkelt og sjovt – selv for dig uden forudgående viden. Teknologiens verden udvikler sig hurtigt, og børn kommunikerer mere end nogensinde før via kodning. Det er derfor vigtigt, at alle børn får mulighed for, på forskellige niveauer, at lære programmering og kodning tidligt.

LÆRING GENNEM BEVÆGELSE

Mange undersøgelser viser, at der er en positiv sammenhæng mellem bevægelse og læring. Vi har i år fornøjelsen af at vise jer en bred vifte af nyheder inden for dette område. Vi håber, at vi kan inspirere dig til et mere aktivt børnehave- og skoleliv for både store og små.

Læs kataloget til vuggestue og børnehave, her.

Læs kataloget til SFO og skole, her.

Vi håber, at I vil tage godt i mod det.

Rigtig god fornøjelse!

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.