Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Klassisk DESIGN

 

Skandinaviske klassiskere

Hukit StolSkandinavisk design, og i særdeleshed dansk design, er kendetegnet ved brugsvenligt og gennemtænkt design, som understøttes af stærke håndværkstraditioner med vægt på kvalitet i materialevalg. Produkterne vi viser her er ingen undtagelse.


Her  ser du den velkendte hukit-stol som har mange årtier på bagen men som stadig fremstår moderne i sit formsprog.

Vidste du, at Hukit blev designet med hul i ryggen for at tilgodese 70'ernes smækbukser med metalspænde? Med hullet i ryglænet på Hukit-stolen undgik man at ridse lakken væk med spændet.

Hukit-stolen er designet af Kai Høffer Larsen.

 

 Orø tremmestol
En spændende nyhed er den smukke og klassiske

Orø tremmestol

 

Den kan fungere både som fortællestol på børnehavestuen, til rekreation på læreværelset eller måske til læsehjørnet på biblioteket. 

Trods stolens høje ryg er denne lænestol stadig et let og elegant møbel. Tremmeryggen giver udsyn og lader lyset komme igennem.

Der findes også fodskammel og ryghynde kan tilkøbes. Fremstillet af massiv birk. Leveres i hvidpigmenteret, hvid lak og sort.

En nyhed ja, men vi tør godt spå, at den snart er en klassiker!

Flere klassikere
Når vi taler om taburetter og børnestole kan vi anbefale Ole taburet som er let i sit formsprog og som samtidig er meget stabil - den vælter ikke når børnene bruger fodstøtten for at klatre op. Fås også med laminat på sædet, som giver ekstra lang holdbarhed. Toptaburetten er en klassiker som findes overalt i børneinstitutioner i Danmark. Tremmestolen Lille My er med siddehøjde 53 også et godt alternativ til taburetter. Se mere om produkterne nederst på siden.

Vi håber du er blevet inspireret. Kontakt os gerne på telefon 70 20 60 80 for yderligere oplysninger.

Orø

Hukit

Børnestole

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.