Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

KUBO - Den fynske succes-robot!

KUBO

Succes-robotten fra Fyn!

 

 
KUBO Robotics er et populært medlem i vores programmerings- og kodningssortiment. Og Lekolar er eneforhandler af robotten i Danmark. Det er vi enormt glade for!

Mændene bag KUBO er Tommy Schou Lund Otzen og Daniel Friis Lindegaard, som mødte hinanden på Syddansk Universitet for syv år siden. De har nu lavet KUBO, som er skabt til at lære børn at programmere og kode - før de endnu har lært at stave.

I dag har KUBO i alt 10 ansatte, som til dagligt holder til i Odense. Visionen er, at KUBO skal indtage det danske, nordiske, amerikanske og asiatiske marked. Skridt for skridt.

Robotten har både vundet prisen som bedste "Newcomer" i Nordic Startup Award i København og selvsamme titel til Nordic Startup Award i Stockholm d. 18. oktober 2017.

 

Hvad kan KUBO?

 

  

KUBO er nem at forstå og man kommer hurtigt i gang med programmeringen. Sæt små brikker, de såkaldte TagTiles, sammen til den ønskede kodning og lad KUBO gå over brikkerne for at indlæse koden. KUBO kan nu udføre de kommandoer, man har lagt. Der er mulighed for at lave lange kombinationer. Man kan også programmere KUBO til at udføre forskellige lyd- og lyskommandoer. Alder 4-10 år.

 

Se vores KUBO-produkter her

KUBO

 • Et ekstra godt valg
  KUBO klassesæt

  KUBO klassesæt

  Varenr.: 56385
  Kun hos Lekolar!
  kr. 15.995,00
 • KUBO TagTiles

  KUBO TagTiles

  Varenr.: 56388
  Kun hos Lekolar!
  kr. 749,00
 • Et ekstra godt valg
  KUBO robot

  KUBO robot

  Varenr.: 56389
  Kun hos Lekolar!
  kr. 1.695,00
 • KUBO ladestation

  KUBO ladestation

  Varenr.: 56390
  Kun hos Lekolar!
  kr. 599,00
 • KUBO 4-pack

  KUBO 4-pack

  Varenr.: 56746
  Kun hos Lekolar!
  kr. 7.999,00
 • Et ekstra godt valg
  KUBO startsæt

  KUBO startsæt

  Varenr.: 56384
  Kun hos Lekolar!
  kr. 2.395,00

KUBO produkter

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.