Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Om vores ansvar for mennesker og miljø

"Vores slutbrugere er jo børn og unge."Om ansvar for mennesker og miljø

 

 

Derfor er det en selvfølge, at vi udfordrer os selv hver eneste dag, når det handler om miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvar. For os som arbejder i Lekolar er der en stærk fællesnævner: Et konstant og vedvarende engagement når det handler om at optimere miljømæssige og sociale aspekter indenfor vores produktsortiment og hos vores samarbejdspartnere.

I denne brochure kan du møde nogle af vores kolleger, som hver især fortæller om deres daglige arbejde med at træffe de gode valg. Valg, som betyder noget for både mennesker og miljø. 

  

  

 David Persson Direktør Lekolar

  

"Målet er at udvikle de allerbedste læringsmuligheder."

Hvad kendetegner en god forretning? Hos Lekolar er der ingen konflikt mellem det forretningsmæssige og det at gøre det godt. Vores engagement koster da selvfølgelig på kort sigt, men det imødekommer et behov blandt vores kunder og er en sammensvejset kraft hos os, der arbejder hos Lekolar. Vi lytter til vores kunders behov, siger Lekolars nordiske dirketør, David Persson.

Læs mere om Lekolars arbejde med miljømæssige og sociale aspekter her.

Gode valg for mennesker og miljø