Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Om vores ansvar for mennesker og miljø

"Vores slutbrugere er jo børn og unge."Om ansvar for mennesker og miljø

 

 

Derfor er det en selvfølge, at vi udfordrer os selv hver eneste dag, når det handler om miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvar. For os som arbejder i Lekolar er der en stærk fællesnævner: Et konstant og vedvarende engagement når det handler om at optimere miljømæssige og sociale aspekter indenfor vores produktsortiment og hos vores samarbejdspartnere.

I denne brochure kan du møde nogle af vores kolleger, som hver især fortæller om deres daglige arbejde med at træffe de gode valg. Valg, som betyder noget for både mennesker og miljø. 

  

  

 David Persson Direktør Lekolar

  

"Målet er at udvikle de allerbedste læringsmuligheder."

Hvad kendetegner en god forretning? Hos Lekolar er der ingen konflikt mellem det forretningsmæssige og det at gøre det godt. Vores engagement koster da selvfølgelig på kort sigt, men det imødekommer et behov blandt vores kunder og er en sammensvejset kraft hos os, der arbejder hos Lekolar. Vi lytter til vores kunders behov, siger Lekolars nordiske dirketør, David Persson.

Læs mere om Lekolars arbejde med miljømæssige og sociale aspekter her.

Gode valg for mennesker og miljø

 • Et ekstra godt valg
  Plantoys sorteringsbåd

  Plantoys sorteringsbåd

  Varenr.: 12338
  Last båden med forskellige geometriske forme. Træner genkendelighed, farve og form samt finmotorikken. Lavet af genplantet gummitræ og malet med økologisk, vandbaseret og giftfri farve. Længde 19 cm. Fra 18 mdr.
  kr. 146,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys, 3 familier

  Plantoys, 3 familier

  Varenr.: 17030
  12 stk/pk. Lad barnet lære om og fortælle ud fra de forskellige roller i familien. Kroppen kan bukkes på midten. Indeholder 6 voksne og 6 børn med forskellig etnisk oprindelse. Fremstillet af økologisk gummitræ. Malet med vandbaseret giftfri farve. Højde 6 cm. Fra 3 år.
  kr. 198,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys gåcykel

  Plantoys gåcykel

  Varenr.: 12241
  En lille gåcykel for de yngste. At sparke/skubbe sig frem uden pedaler gør overgangen til det at cykle lettere. Cyklen er stabil og har robuste håndtag. Fremstillet af gummitræ og farvet med økologisk, vandbaseret og giftfri maling. Mål 19x40x30 cm. Fra 1 år.
  kr. 598,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys kuglebane af træ

  Plantoys kuglebane af træ

  Varenr.: 15962
  30 dele. En fin kuglebane i skønne farver som kan kombineres på flere måder. For børnene vil det blive en lærerig udfordring at bygge den bedste og hurtigste bane, og det gælder om at få den helt rigtige hældning. Indeholder 12 søjler i forskellige højder og 12 baner i forskellige former og længder, en start- og landingsbane til de 5 glaskugler. Højde 25 cm. Det længste sving 18,5 cm. Lavet af genplantet gummitræ og malet med økologisk vandbaseret og giftfri maling. Fra 3 år.
  kr. 284,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys byggeklodser - Borg

  Plantoys byggeklodser - Borg

  Varenr.: 15960
  60 dele. Et eventyrinspireret byggesæt med både tårne, hvælvinge og afrundede mursten som børnene kan bygge f.eks. en middelalderborg med. Træner finmotorik, kreativitet, kommunikation og samarbejde. Inkludere ridder-, konge- og dronningefigurer samt en drage. Lavet af genbrugsgummitræ og malt med økologisk vandbaseret og giftfri maling. Mål på klodser: 4-7 cm. Fra 3 år.
  kr. 399,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys frugt

  Plantoys frugt

  Varenr.: 12333
  7 stk/pk. Indeholder skærebræt, kniv og 5 frugter som som deles. Velcro mellem delene. Fremstillet at genplantet gummitræ og malet med økologisk, vandbaseret og giftfri maling. Længde på skærebræt 19 cm, frugter 5-6 cm. Fra 18 mdr.
  kr. 146,00
 • Et ekstra godt valg
  Stablelegetøj - Plantoys rumraket

  Stablelegetøj - Plantoys rumraket

  Varenr.: 12337
  Et udfordrende og pædagogisk legetøj hvor børnene skal stable i rigtig rækkefølge. De kan også træne de geometriske former, som skal passe sammen med de forskellige dele. Lavet af genplantet gummitræ og malet med økologisk, vandbaseret og giftfri farve. Højde 18 cm. Fra 18 mdr.
  kr. 166,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys dinosaurer

  Plantoys dinosaurer

  Varenr.: 12197
  Dinosaurer af træ til fantasifuld leg i den forhistoriske park. Indeholder: 9 dinosaurer, 3 træer, 2 buske og 2 bjergformationer. Lavet af plantet gummitræ og farvet med økologisk, vandbaseret og giftfri maling. Mål på dinosaur: ca. 8 cm. Fra 3 år.
  kr. 161,00
 • Et ekstra godt valg
  Plantoys bikuber

  Plantoys bikuber

  Varenr.: 52129
  Plantoys bikuber er et pædagogisk og mangesidigt produkt, hvor børn kan øve sig i at sortere og finde de rigtige farver på bierne og placere dem korrekt i kuberne. Finmotoriken trænes ved hjælp af pinde og børn lærer begreber som over, under osv. alt efter hvor barnet placerer bien. Fremstillet af gummitræ og malet med økologisk, vandbaseret og giftfri maling. Mål på bi: 2x2,2x1,8 cm. Fra 3 år.
  kr. 188,00
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.