Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Møbelkampagne sensommer 2017

STOR MØBELKAMPAGNE - NR. 1 PÅ SKIAFTALEN!

Skoleelever på scene

 

Lekolar er Nordens største leverandør af indlæringsprodukter til skoler og i foråret trådte en ny 4 årig SKI-aftale i kraft, som Lekolar vandt på skolemøbler.

Derfor har vi til og med d. 30. september 2017 gode rabatter på flere af vores mest populære skole - og daginstitutionsmøbler!

 

Vi er klar til at hjælpe dig med dine møbelprojekter, store eller små. Vi har et landsdækkende

korps af kompetente konsulenter, som er klar med hjælp og rådgivning. Du kan også få gratis 3D-indretningsforslag til indretningen til din skole, vuggestue eller børnehave.

 

Vi har lavet 2 foldere, hvor I kan se de specifikke møbeltilbud på henholdsvis skole - og daginstitutionsmøbler.

 

Kampagnepriser på skolemøbler  Kampagnepriser på daginstitutionsmøbler

Skolemøbler       Daginstitutionsmøbler

 

PÆDAGOGISK LÆRINGSCENTER (PLC)

 

 Skolemøbler - pædagogisk læringscenter

 

Med smart og fleksibel indretning kan mediateket/PLC rumme mange forskellige læringssituationer, både de individuelle og dem i grupper.

Her kan man have gennemtænkte pladser til stille refleksion, informationssøgning, interaktion, rekreation, udforskning og en hule, hvor man kan sidde for sig selv.

Det traditionelle bibliotek kan være statisk og stift. For at opfylde kravene til nutidens PLC er det vigtigt at skabe et rum, som hurtigt kan ændre form og tilpasses forskellige læringssituationer.

Grupper med to eller flere elever arbejder side om side med andre elever, som sidder for sig selv og googler, studerer eller slapper af i et hyggeligt hjørne.

 

 

Skolemøbler - Wille - Fleksibelt skinnesystem

Fleksibelt skinnesystem - Wille

Med vores system "WILLE" kan du frit kombinere både vægmonterede hylder og mobile enheder.
Wille er produceret i stål og har lang levetid. Fås i flere flotte farver.
Indretningen er nøje planlagt for at få områder, som gør plads til de forskellige læringssituationer.

Du kan bl.a. se ovenstående indretningsforslag, som netop har brugt Wille skinnesystem her. Og hvor indretningen er planlagt efter de syv læringssituationer, som vi i Lekolar altid har for øje, når der skal udarbejdes nye indretningsforslag.

 

Kontakt os

Vi har utrolig mange skolemøbler, og vi har møbel-konsulenter som heller end gerne vil hjælpe jer med at finde netop de skolemøbler, som I ønsker.

Ring til os på 70 20 60 80 og få fat i jeres lokale skolemøbel-konsulent.