Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Daglig fysisk aktivitet forbedrer koncentrationen og dermed indlæringen. Idrætslæreren og adfærdsforskeren Mark Siegbahn har i samarbejde med Lekolar sammensat to aktivitetspakker, som kan få en hel skole op på dupperne.

Mark Siegbahn, som holder forelæsninger og skriver om sundhed på skoler, står bag konceptet Hjerne-Puls-Glæde. Dette koncept videreudvikles nu på Ryssbyskolan i Sverige, hvor Lekolar støtter med materiale og udstyr.

Vi ser en tydelig ændring i elevernes koncentration.
De lærer mere og stemningen på skolen bliver bedre, fortæller Mark Siegbahn.

 

De to aktivitetspakker skaber de bedste forudsætninger for koncentration, motivation og læring, men styrker også de sociale relationer. Pakkerne indeholder aktivitetskort med instruktioner, så er det nemt at komme i gang.

- Aktive hjernepauser har fokus på sjove Brain Breaks i undervisningen og Aktive Pauser får pulsen op i frikvartererne.

 

PRODUKTER I SAMARBEJDE MED MARK SIEGBAHN & CHRISTOFFER PEDERSEN

 • Aktivitetshæfter til undervisning og frikvarter

  Aktivitetshæfter til undervisning og frikvarter

  Varenr.: 114094
  Køb begge aktivitetshæfter i ét sæt. Aktive hjernepauser (112381) indeholder 18 forskellige aktiviteter til undervisningen, der styrker selvværdet og skaber tryghed i gruppen. Aktive pauser (112382) indeholder 23 forskellige aktiviteter, der får pulsen op i frikvarteret og giver mere overskud til at præstere bedre i undervisningen.
  449,00 kr.
 • Aktivitetshæfte til aktive hjernepauser

  Aktivitetshæfte til aktive hjernepauser

  Varenr.: 112381
  NU NEDSAT MED 50 %
  115,00 kr.
 • Aktivitetshæfte til en aktiv pause

  Aktivitetshæfte til en aktiv pause

  Varenr.: 112382
  Ved hjælp af dette hæfte kan du hurtigt komme i gang med aktiviteter, der får pulsen op og giver mere overskud til at yde en bedre præstation i undervisningen. Hæftet indeholder aktivitetskort med samarbejdsøvelser, som på sigt skaber et bedre fællesskab blandt eleverne. Indeholder 23 forskellige aktiviteter.
  299,00 kr.
 • Aktivitetspakke - Aktiv pause

  Aktivitetspakke - Aktiv pause

  Varenr.: 112377
  Med aktivitetspakken Aktiv pause skaber du som lærer gode forudsætninger for, at eleverne får mere overskud til at komme igennem skoledagen og samtidig præsterer bedre. De medfølgende aktivitetskort indeholder samarbejdsøvelser, som på sigt skaber en bedre forståelse for hinandens ligheder og forskelligheder, samtidig med at man får pulsen op og gør frikvarteret aktivt. Dette sæt består af hulahopringe, ærteposer, kegler, hockeybolde, blød bold, store terninger, samarbejdsbånd, reaktionsbolde, holdbånd samt et hæfte med 23 forskellige aktiviteter.
  1.399,00 kr.
 • Aktivitetspakke - Aktive hjernepauser

  Aktivitetspakke - Aktive hjernepauser

  Varenr.: 112378
  Tryghed og ro er afgørende forudsætninger for vellykket læring. Aktivitetspakken Aktive hjernepauser indeholder derfor aktivitetskort med øvelser, der styrker selvværdet og skaber tryghed i gruppen. Ved hjælp af enkle øvelser i små og store grupper skal man i fællesskab udføre forskellige opgaver. Sættet består af kegler med tal, øjenbind, noprede bolde, sjippetov, nylontørklæder samt et hæfte med 18 øvelser.
  899,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.