Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Dantoy Blue Marine.png

Blue Marine Toys!

Danske Dantoy har lavet  en ny og spændende serie lavet af maritimt udstyr, der er forvandlet til sand- og vandlegetøj i fine klare farver. Produkterne er lavet af plast, som kommer fra net, trawl og reb fra fiskeindustrien. Serien har en produktsammensætning, der kan betragtes som små dele af en historie.

Netkonstruktioner, der minder om fiskenet, en mølle, hvor sandet løber gennem flere processer – som når plastikmaterialerne omhyggeligt sorteres, lastbiler, der fragter det maritime udstyr, og både, der kommer fra havene.

Dantoy cyklus.jpg

 

 • Et ekstra godt valg
  Blue Marine sandmølle m/skovl

  Blue Marine sandmølle m/skovl

  Varenr.: 134813
  Et holdbart sand- og vandlegesæt med sandmølle, skovl og sandform. Træner barnets finmotorik og indbyder til leg i naturen med sand og vand. Højde 44 cm. Fremstillet i genvundet restmateriale fra maritime fiskeredskaber som net, trawl og reb. Tåler opvaskemaskine. Af PP. Fra 2 år.
  199,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Blue Marine sandsæt

  Blue Marine sandsæt

  Varenr.: 134814
  59 dele/pk. Et stort sæt til sandleg i god kvalitet. Indeholder alt fra både og lastbiler til skovle, forme og spande, som giver gode muligheder for udeleg med vand og sand. Fremstillet i genvundet restmateriale fra maritime fiskeredskaber som net, trawl og reb. Tåler opvaskemaskine. Af PP. Fra 2 år.
  1.699,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Blue Marine trækvogn

  Blue Marine trækvogn

  Varenr.: 134817
  En fin trækvogn med aftagelig trækstang. Vognen tåler en belastning på op til 50 kg, hvilket skaber stor mulighed for leg med sand og vand i naturen. Fremstillet i genvundet restmateriale fra maritime fiskeredskaber som net, trawl og reb. Af PP. Håndvask. Fra 2 år.
  599,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.