Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Telefonsystem

Vores telefonsystem er desværre nede pt. Vi arbejder på højtryk for at få det til at virke igen. I kan altid kontakte os på info@lekolar.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Mvh Lekolar

Kompensatoriske hjælpemidler

Kompensatoriske hjælpemidler

Lad os hjælpe dig med at skabe en mere inkluderende skole og børnehave, hvor undervisning og leg tilpasses det enkelte barns behov og forudsætninger. Vi tilbyder forskellige typer af kompensatoriske hjælpemidler og pædagogiske værktøjer. For eksempel produkter, der hjælper elever, som har svært ved at lære sprog, matematik eller koncentrere sig og fokusere.

Vi mener, at alle børn og unge har ret til at udvikle sig og bruge deres ressourcer på bedste vis. Derfor vil vi gøre det lettere for dig som pædagog og lærer at tilpasse klasseværelse og undervisning eller leg til de børn og elever, der har brug for ekstra støtte for at øge deres lyst til at lære og dermed også deres selvstændighed. Her finder du hjælpemidler til elever med handicap og funktionsnedsættelse som ADHD/ADD, autismespektrumforstyrrelser, sprogvanskeligheder, ordblindhed, talblindhed eller generelle indlæringsvanskeligheder.

Nedenfor præsenterer vi nogle af vores mest populære produkter, såsom stressbolde, Time Timers, Tangles, krammepuder, fokusskærme, tyngdetæpper m.m. Gå på opdagelse i hele vores udvalg af kompensatoriske hjælpemidler HER.

Populære kompensatoriske hjælpemidler

 • Rastløse fingre, lille sæt

  Rastløse fingre, lille sæt

  Varenr.: 130630
  19 dele. For børn som har brug for at holde på noget for at være i stand til at koncentrere sig. Indeholder 3 forskellige tangles, 3 stressbolde, 2 trådbolde og 6 følelseshåndterende sten. Læg alt i en kurv og gør det tilgængeligt for alle i klasselokalet.
  769,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Metallisk tangle

  Metallisk tangle

  Varenr.: 122851
  1 stk./pk. En perfekt løsning til urolige og aktive hænder. Opmuntrer til finmotorisk udvikling og taktil udforskning. Har en skinnende, glat og reflekterende overflade, som føles godt at røre ved og dreje på. Holder tankerne og hænderne beskæftiget, mens roen breder sig. Den meditative bevægelse i hænderne hjælper barnet med at lytte og forstå instruktionerne. Ass. farver. Fra 3-16 år.
  106,00 kr.
 • Tangle junior tekstur

  Tangle junior tekstur

  Varenr.: 130637
  Tangle med taktil overflade med forskellige mønstre og farver. Fra 3 år.
  74,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Tangle Relax

  Tangle Relax

  Varenr.: 58120
  Hjælper børn med at fokusere og koncentrere sig og træner deres hånd- og fingermuskler. Vrid, vend og snur. En taktil overflade med små knopper, som stimulerer den sensoriske sans. Ø3,6 cm. Længde 18 cm. Af ABS og TPR. Fra 3 år.
  96,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Pop Fidget pad, flerfarvet cirkel

  Pop Fidget pad, flerfarvet cirkel

  Varenr.: 130373
  Ved at trykke på knapperne på denne regnbuefarvede Popit reduceres stress og angst. Lav mønstre, spil spil eller bare "pop" for sjovs skyld.
  31,00 kr.
 • Klon blyantsgreb

  Klon blyantsgreb

  Varenr.: 130352
  6 stk./pk. Et pennegreb med 3 "buer", hvor man skal placere fingrene, så man får et godt greb. Nem at gøre rent.
  52,00 kr.
 • Stubbi blyantsgreb

  Stubbi blyantsgreb

  Varenr.: 130372
  10 stk./pk. Et lille pennegreb som hjælper med at holde fingrene på det rigtige sted. En lille pil viser, hvor man sætter en blyant ind. Kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Farverne varierer.
  50,00 kr.
 • Cross Gard Ultra blyantsgreb

  Cross Gard Ultra blyantsgreb

  Varenr.: 130371
  5 stk./pk. Dette pennegreb holder fingrene på plads og den store størrelse gør, at den føles komfortabelt og giver kontrol. Passer til både højre- og venstrehåndede personer. Farverne varierer.
  62,00 kr.
 • Greb til pensler

  Greb til pensler

  Varenr.: 130103
  12 stk./pk. Med dette greb på blyanten, pennen og penslen eller bestikket bliver det lettere for dem med motoriske udfordringer at få et godt greb.
  213,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taktil stressbold

  Taktil stressbold

  Varenr.: 130364
  En beroligende stressbold, som passer perfekt til hånden. Den er fyldt med små, bløde og farverige gelekugler, som bevæger sig, når du klemmer den. Overfladen er gennemsigtig, så du kan se indholdet og den har bløde pigge for at give en ekstra taktil oplevelse.
  30,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stressbold med små bolde

  Stressbold med små bolde

  Varenr.: 130367
  Denne farverige stressbold reducerer stress og spændinger og dæmper frustration. Den kan klemmes igen og igen for at berolige både voksne og børn. Det genvinder altid sin oprindelige form.
  35,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Squishy stressbold

  Squishy stressbold

  Varenr.: 130366
  En beroligende stressbold, som er svær at lægge fra sig. Klem bolden og se, hvordan indholdet kommer ud gennem nettet og få en rolig følelse i kroppen.
  50,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stressbolde 3-pak

  Stressbolde 3-pak

  Varenr.: 59105
  Klem stress og rastløshed væk med disse lette bolde med tre forskellige niveauer af modstand. Giver en taktil stimulering og træner hånd- og fingermuskulaturen. Anbefales fra 5 år.
  147,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Trådbold Ø7 cm

  Trådbold Ø7 cm

  Varenr.: 72061
  Behagelig trådbold som giver taktil stimulering og har en beroligende og afslappende effekt på eleverne. Ø7 cm. 45 g. Af syntestisk gummi. Fra 3 år.
  25,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stress-ler

  Stress-ler

  Magisk, giftfri ler som skifter farve. Børnene kan vride, strække, banke og trække leret fra hinanden for derefter at sætte det sammen igen. Det kan bruges som som stressbold og klæber sig ikke til hænderne. Leret tørrer aldrig ud, selvom det ligger udenfor boksen, i vand eller havner i fryseren. Leret er lugtfrit. Indeholder 13 g. Fra 3 år.
  Pris fra:
  43,00 kr.
 • Tynge- og krammesæt

  Tynge- og krammesæt

  Varenr.: 130631
  En pakke med blødt 5 kg tungt tæppe, en krammepude og en tung skildpadde. Alle ting giver ro og en følelse af tryghed.
  2.567,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Tung øgle

  Tung øgle

  Varenr.: 118775
  Med denne blanke og tunge øgle finder barnet ro og tryghed. Øglen kan hænges rundt om halsen eller placeres på skødet eller brystet, hvis man skal hvile. Vægt 2 kg. Længde ca. 50 cm.
  801,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Tung skildpadde

  Tung skildpadde

  Varenr.: 118774
  Et 2-i-1-redskab til at få en højere kropsbevidsthed, føle ro og kunne fokusere. Skildpadden kan bruges med skjold på, på skødet eller på brystet. Eller man kan lægge skjoldet på skødet og have kroppen rundt om halsen. Vægt 2 kg. 15-20 minutter ad gangen anbefales.
  801,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Krammepude

  Krammepude

  En 25 cm tyk krammepude, som man kan stikke hænderne ind i og kramme, så hårdt man vil. Med denne i favnen kommer følelsen af tryghed, ro og varme.
  Pris fra:
  462,00 kr.
 • Tyngdetæppe 4 kg

  Tyngdetæppe 4 kg

  Varenr.: 118658
  Ideelt til sanserum, klasselokaler eller hvilerum. Det bløde og tunge vægttæppe giver ro og tryghed. Den taktile berøring er god for dem, som har problemer med at frasortere indtryk. Den ekstra vægt fra kuglefyld kan lindre angst og stress. Vælg vægten på tæppet i forhold til størrelsen på barnet. 4 og 5 kg for de fleste børn, 7 kg for unge og voksne. Mål: 100x150 cm.
  1.542,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Silent space 2-pak

  Silent space 2-pak

  Denne støjdæmpende bordskærm er rigtig god, når der er behov for at trække sig lidt tilbage fra en større gruppe. Det er et rigtig godt hjælpemiddel til alle som behøver hjælp til at fokusere på egne opgaver, da man kan skabe sit eget lille rum i rummet. Skærmene består af 3 dele som nemt vinkles ud fra eget behov. Efter brug kan skærmen hænges på væggen og fungerer da som lydabsobent i rummet. Mål: 50x50x50 cm. Materiale: Syntetisk filt.
  Pris fra:
  1.924,00 kr.
 • Pop-Up fokusskærm

  Pop-Up fokusskærm

  Varenr.: 59025
  Smart og enkel klasseværelsesløsning for elever, som har svært ved at koncentrere sig om arbejdet, og som fungerer bedst i et ikke-distraherende miljø. Fokusskærmen kan nemt klappes sammen og tages med. Mål: 32x32x32 cm. Kan også sættes op som en barriere mellem f.eks. 2 elever - så er længden 117 cm. Leveres i en lille opbevaringspose.
  525,00 kr.
 • GONGE SWNX®, fodgynge

  GONGE SWNX®, fodgynge

  Varenr.: 116696
  SWNX® fodgynge er et unikt produkt, som kan gøre det nemmere for børn, som har koncentrationsbesvær. Med SWNX® kan man bevæge sig, mens man koncentrerer sig, uden at forstyrre de andre i klasselokalet. Fodgyngen monteres nemt på undersiden af bordet (min. 17 mm tykt) med 4 skruer.
  489,00 kr.
 • Klasseværelsescykel

  Klasseværelsescykel

  Varenr.: 59132
  Kan bruges sammen med et højbord. Øger elevernes energiniveau, produktivitet, koncentration og blodcirkulation. Forskellige siddehøjder og pedalmodstand kan tilpasses den enkelte. Den har udstyr, som måler distance, tid, kalorier og hastighed. Sæde kan foldes ned, og den kan flyttes ved hjælp af hjulene. Af jern og ABS. Vægt 4,5 kg. Mål: 111x50x63 cm.
  4.230,00 kr.
 • Klasseværelsescykel

  Klasseværelsescykel

  Varenr.: 112184-97
  En lille klasseværelsescykel som er perfekt til at have under skolebordet sammen med elevens almindelige stol. Med denne minivariant kan eleven let få mulighed for at bevæge sig i løbet af timen. Cyklen har 8 forskellige modstandsniveauer. Displayet måler hastighed, tid, afstand og kalorieforbrug men behøver ikke anvendes. Vægt: 10,5 kg. Mål: 61x51x26 cm.
  4.850,00 kr.
 • Anti-stress-hjælpemidler, klassesæt

  Anti-stress-hjælpemidler, klassesæt

  Varenr.: 59142
  24 dele. Et stort sæt med produkter som hjælper eleverne med at holde koncentrationen. Indeholder 3 stressbolde, 3 trådbolde, tangles, 3 æltebolde, 3 noprede ruller, knæpude med vægt, 5 blyantsgreb, massageluftpude, opbevaringskurv og 2 høreværn. Indhold kan variere.
  1.367,00 kr.
 • Arbejdsro på studiepladsen

  Arbejdsro på studiepladsen

  Varenr.: 130632
  8 dele. En pakke med forskelligt hjælpeværktøj som bidrager til arbejdsro. Indeholder: fokusskærm, skrå skrivetavle med bogstøtte, Time TImer, fodrulle, taktil ståmåtte, en stor og en lille massagepude og en ergonomisk siddepude.
  2.674,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  UPis1

  UPis1

  UPis1 er udformet til en dynamisk siddestilling og er perfekt til den, som ønsker fleksibilitet og mobilitet. Det er en løsning for den, som midlertidigt arbejder ved skrivebordet eller for læreren, som let kan sætte sig ned hos forskellige elever. Med sit enkle design passer UPis1 ind i ethvert miljø. Justerbar højde 45-63 cm. Fremstillet i polypropenplast. 50 % genanvendeligt materiale. Blødt sæde og skridsikker bundplade.
  Pris fra:
  1.166,00 kr.
 • Design balancebold

  Design balancebold

  Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en balancebold giver en aktiv siddestilling i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige betræk giver en øget komfort og er blødt og rart at sidde på. Tyngden i bunden af stoffet gør, at balancebolden holder sig på plads, når den ikke er i brug. Stoffet findes i filtstof fungerer også som lydabsorbent. Bold af PVC uden forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe medfølger.
  Pris fra:
  1.710,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Massagepude Ø33 cm

  Massagepude Ø33 cm

  En luftfyldt pude som kan bruges som siddepude til følelsesstimulering og massage. På gulvet bruges den til balanceøvelser og træning af muskulatur. Den ene side har pigge til fodmassage og den anden har mindre kugler til at sidde på. Ø33 cm. Højde 7,5 cm. Vægt 1050 g. Af PVC, uden forbudte ftalater. Fra 3 år.
  Pris fra:
  102,00 kr.
 • Skriveplade med bogstøtte

  Skriveplade med bogstøtte

  Varenr.: 118588
  Hjælper barnet med at arbejde og skrive med den optimale vinkel (20°) og få en god holdning. Står stabilt med gummifødder, så barnet kan bruge begge hænder.
  820,00 kr.
 • Time Timer® stor

  Time Timer® stor

  Varenr.: 53240
  Et meget smart og konkret ur som tydeligt viser, hvor lang tid man har tilbage, eller hvor lang tid man har brugt. Stil det røde felt på den ønskede tid, f.eks 30 min. Det røde felt mindskes derefter i urets retning. Kan instilles fra 0-60 min. Denne store model passer godt til at hænge på væggen eller have fritstående i klassen. Tændningsknap til lydsignal. Mål: 30x30 cm. AA-batteri medfølger ikke.
  801,00 kr.
 • Time Timer® medium

  Time Timer® medium

  Varenr.: 118645
  Den første Time Timer som måler 18x18 cm. Den passer perfekt både individuelt og i grupper. Kan bruges stående på bord eller hænges på væg.
  685,00 kr.
 • Time Timer MAX

  Time Timer MAX

  Varenr.: 118641
  Time Timer Max er den største model med sine 44x44 cm. 6 forskellige forsider og 3 visere. Den passer godt ind i selv større lokaler.
  2.198,00 kr.
 • Time Timer Plus

  Time Timer Plus

  Time Timer Plus 60-minutters har en tydelig visuel rød plade, så man kan se, hvor meget tid der er tilbage. Et håndtag gør det nemt at tage den med. Den har justerbar volumen og beskyttelsesglas. Mål: 14x18 cm.
  Pris fra:
  689,00 kr.
 • Time Timer Plus 20 min

  Time Timer Plus 20 min

  Varenr.: 118643
  Time Timer Plus 20 minutter passer til yngre børn, som vil gøre noget i 20 minutter.
  771,00 kr.
 • Time Timer®

  Time Timer®

  Varenr.: 53242
  Den kendte model. Smart ur som tydeligt viser, hvor lang tid man har tilbage, eller hvor lang tid man har brugt. Sæt det røde felt til den ønskede tid, f.eks 30 min., det røde felt mindskes siden i urets retning. Kan indstilles fra 0-60 min. Perfekt til en mindre gruppe ved computeren, eller når man vil udføre forskellige opgaver på aftalt tid. Mål: 9x9 cm. AA-batteri medfølger ikke.
  641,00 kr.
 • Time Timer MOD skal

  Time Timer MOD skal

  Skift til en skal med farve.
  Pris fra:
  114,00 kr.
 • Tilbehørssæt Time Timer MAX

  Tilbehørssæt Time Timer MAX

  Varenr.: 118642
  Tilbehørssæt med 2 dobbeltsidige plader (4-timers, 8-timers, 24-timers og en med whiteboard) samt et sæt med 3 visere i forskellige farver.
  514,00 kr.
 • Whiteboard til Time Timer MOD

  Whiteboard til Time Timer MOD

  Varenr.: 118644
  Kompletter Time Timer MOD med et whiteboard til at skrive, hvad der skal gøres. En whiteboardtusch medfølger.
  937,00 kr.
 • Chewlery bidearmbånd

  Chewlery bidearmbånd

  Varenr.: 12414
  7 stk./pk. Et hjælpemiddel der hjælper børn med at få ro på eller som ekstra hjælp i stressende perioder, så de lettere kan fokusere på lektier og andre aktiviteter. Fungerer også som hjælpemiddel for at forhindre barnet i at tygge og bide i blyanter, fingre osv. Af PE. Godkendt iht. medicinske krav.
  732,00 kr.
 • Chewlery bidehalskæde

  Chewlery bidehalskæde

  Varenr.: 12415
  Et hjælpemiddel der hjælper børn med at få ro på eller som ekstra hjælp i stressende perioder, så de lettere kan fokusere på lektier og andre aktiviteter. Fungerer også som hjælpemiddel for at forhindre barnet i at tygge og bide i blyanter, fingre osv. Af PE. Godkendt iht. medicinske krav.
  243,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Blyantstop

  Blyantstop

  Varenr.: 118776
  3 stk./pk. Diskret, tyggevenlig blyantstop. Sættes på blyanten, så man kan regulere sine følelser på samme måde, som når man tygger på blyanten. Øger fokus og koncentration. Længde 10 cm. PU-plast.
  148,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Clevy høretelefoner til børn

  Clevy høretelefoner til børn

  Varenr.: 59094
  Robuste høretelefoner til børn fra 3-12 år. Integreret volumebegrænsning på 85 dB, som mindsker risikoen for, at barnets hørelse tager skade ved høj lyd. Passer til alle iPads, iPhones, PC, Android, Mac m.m. Ekstra lang ledning på 2 m. Tilpasset børns hovedstørrelse.
  427,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Følelseshåndteringssten

  Følelseshåndteringssten

  Varenr.: 118591
  Disse 12 taktile sten er designet til at hjælpe børn med at koncentrere sig og føle sig trygge. Ved at holde eller gnubbe på en af stenene bliver det lettere at fokusere på den opgave, de har foran sig.
  309,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespil - Følelser

  Puslespil - Følelser

  Varenr.: 118709
  10 puslespil som viser vores grundlæggende følelsesudtryk samt 10 matchende ikoner. Der er 3, 4 eller 6 brikker i puslespillet. Fremstillet af tyk pap. Fra 2 år.
  212,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Følelsessten

  Følelsessten

  Varenr.: 118590
  12 sten med motiver som hjælper med at forklare, hvordan det føles inden i, når man ikke har de rigtige ord. Ved at vælge en sten kan man sammen udforske, hvad der udløste følelsen, og hvordan man håndterer den. Stenene kan også bruges i mindfulness-aktiviteter. De kan bruges både inde og ude. Aktivitetskort medfølger. Mål: ca. 45 cm.
  309,00 kr.
 • Følelsessten 12 stk.

  Følelsessten 12 stk.

  Varenr.: 118592
  12 sten som viser ansigter med forskellige følelsesmæssige udtryk. Ved at lære at genkende forskellige ansigtsudtryk og forstå de forskellige følelser har børn mulighed for at udtrykke deres egne følelser og indleve sig i andres. Følelserne, som vises, er glad, trist, vred, bange, bekymret, overrasket, forvirret, kedsomhed, rolig, stolt, genert og flov.
  343,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejl til forskellige følelser

  Spejl til forskellige følelser

  Varenr.: 118801
  Ved at efterligne forskellige ansigtsudtryk træner barnet at genkende forskellige følelser både hos sig selv og andre. Det hjælper til at øge den sociale/emotionelle bevidsthed. Hvert spejl viser 6 forskellige følelser. Mål: 20x10 cm. Fra 3 år.
  141,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Træfigurer med følelsesudtryk

  Træfigurer med følelsesudtryk

  Varenr.: 118585
  5 figurer i træ med forskellige ansigtsudtyk. De er sjove at lege med og giver mulighed for at lære om og genkende forskellige følelser. 2 stk. 15x13x6 cm og 3 stk. 7,5x9x4 cm.
  778,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stempler med ansigtsudtryk

  Stempler med ansigtsudtryk

  Varenr.: 118705
  Et sæt med 10 store stempler, som viser vores 10 grundlæggende udtryk for følelser: glæde, selvtillid, beundring, nysgerrighed, overraskelse, vrede, afsky, tristhed, frygt og skyld. Disse hjælper børn med at identificere og udtrykke følelser og udvikle sociale og emotionelle færdigheder. Kan bruges med hvilken som helst stempelpude.
  253,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Sten på snor

  Sten på snor

  Varenr.: 118593
  16 taktile sten til at trække på en snor. Øger koncentration, fokus og motorik. Sortér, tæl og kategoriser både taktilt og visuelt. Stenene er ca. 4 cm. Snoren 60 cm. Fra 2 år.
  300,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Fingerfokusering

  Fingerfokusering

  Varenr.: 118802
  Et enkelt hjælpemiddel til at indramme og fokusere på et ord. Den lille ramme, som sidder på en pind, er fæstnet til en ring, som sættes på fingeren. Den bliver som en naturlig forlængelse af fingeren. Der medfølger 4 rammer i forskellige farver (gul, blå, lilla og transparent) samt en ring.
  67,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Kreativt domino

  Kreativt domino

  Varenr.: 118701
  Et anderledes domino hvor man associerer farver på forskellige måder og skaber fantastiske figurer. Udvikler kreativitet og visuel intelligens. 35 kort, 9x9 cm.
  218,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Maxi Memory - Ligestilling

  Maxi Memory - Ligestilling

  Varenr.: 118637
  Et vendespil hvor man øver sig på at finde ligheder ved at matche 17 erhverv med både mænd og kvinder. 34 kort. 9x9 cm.
  204,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Udfordring af intelligenserne

  Udfordring af intelligenserne

  Varenr.: 118707
  Pakken indeholder 64 sjove udfordringer til at udvikle forskellige intelligenser og forstå hvert enkelt individ. Spillet er inspireret af Howard Gardners "Theory of Multiple Intelligences" og træner alle de 8 intelligenser fra hans model. Man identificerer også den, som er stærkest i hver person. Indeholder 64 kort og 8 puslespilsbrikker. Fra 5 år.
  341,00 kr.
 • Lydmåler

  Lydmåler

  Varenr.: 118583
  Lydmåleren viser visuelt lydniveauet for at hjælpe eleverne med at begrænse deres egne stemmer. Kan sættes på forskellige niveauer for forskellige aktiviteter. Hvis niveauet er nået, begynder LED-pæren at blinke.
  525,00 kr.
 • Clevy fingerguide til tastatur

  Clevy fingerguide til tastatur

  Varenr.: 118791
  En plade i plexiglas som lægges over tastaturet, så tasterne bliver nedfældet og fysisk adskilt fra hinanden. Så bliver det nemmere at ramme de rigtige tegn, når fingrene ikke gør, som man vil.
  2.505,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.