Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Fixa Play – en serie af legemøbler til børnehavebørn, der udfordrer alle deres sanser

Skab legende og inspirerende læringsmiljøer med vores nye serie Fixa Play, som tilbyder et bredt sortiment af multifunktionelle legemøbler, som indbyder til alt fra fantasifuld rolleleg og fysisk aktivitet til mere rolige og stille stunder.

Vi har formgivet Fixa Play-sortimentet ud fra en holistisk designtilgang, hvilket betyder, at møblerne hænger sammen og sikrer en harmonisk helhed i jeres daginstitutions læringsmiljø. Fixa Play-serien er udviklet til at passe sammen med vores populære opbevaringsserie Fixa og garderobeserie Flexi, både når det gælder farve, form, mål og materialer, så de sammen kan skabe et sammenhængende udtryk i alle jeres rum.

Grundlaget for Fixa Play er en pædagogisk tankegang, som tager udgangspunkt i barnets blik. I stedet for at blive mødt af stoleben og lukkede skabe, inviteres børnene indenfor i en spændende og funktionel verden i deres egen højde. Podier i sjove former, dukkehuse, klatrevægge og kasser med materialer, som de selv kan trække ud og undersøge. Ved at skabe et roligt, sammenhængende og æstetisk tiltalende miljø gør man det lettere for børnene at fokusere på klodserne, puslespilsbrikkerne eller udklædningstøjet, som de har foran sig.

Alle Fixa Play-møbler er fremstillet i EU i FSC-mærket krydsfiner og svanemærkede!

Læs mere om den nye serie i vores nye magasin Fixa Play – med barnet i centrum, som udkommer i uge 24, eller kontakt os, så sender vi et gratis eksemplar.

Du kan allerede nu læse den digitale udgave her.

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.