Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

LEGO City Skisportssted

Varenr.: 116399
806 dele. Indeholder bl.a. 11 minifigurer, en toetagers redningsstation, skibutik, en snepark, en firhjulstrukket redningsbil, en snescooter, en helikopter, ski, snowboards og meget mere. Læg den skadede skiløber på snescooterens båre, og kør til redningstationen for at få hjælp, eller svæv over sneparken med helikopteren, og lad som om du filmer snowboarderne. Velkommen til dit skiparadis!
Din pris:
625,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: LEGO City Skisportssted

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  LEGO City Midtbyens brandvæsen

  LEGO City Midtbyens brandvæsen

  Varenr.: 116397
  943 dele. Indeholder bl.a. 7 minifigurer. Et kreativt legesæt med en treetagers bygning med tag, tilstødende byggeplads, en stor stigebil, en redningshelikopter og en brandmotorcykel.
  719,00 kr.
 • LEGO figurer 469 dele

  LEGO figurer 469 dele

  Varenr.: 121457
  469 dele. Dette sæt indeholder personer, som skaber liv i byen samt fantasifulde figurer og tilbehør fra eventyrenes verden. Godt sæt at anvende til LEGO-klodserne. Fra 4 år.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  LEGO Disney Princess Elsas magiske ispalads

  LEGO Disney Princess Elsas magiske ispalads

  Varenr.: 116400
  701 dele. Indeholder bl.a. minifigurene Elsa og Anna, Olaf, Marshmallow og 2 snevæsner. Dette legesæt indeholder et stort palads med balkon, køkken, musikrum og udeområde samt en slæde med 3 vogne. Genoplev magien i filmene Frost og Frostfeber, eller skab nye eventyr. Her er alle mulighederne!
  593,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rush Hour JR

  Rush Hour JR

  Varenr.: 16832
  Rush Hour er et sjovt og taktisk spil. Vælg et kort, og placer køretøjet, som kortet viser. Forsøg at flytte bilerne for at få din bil ud før modspilleren. Udvikler evnerne strategi og planlægning. Indeholder 40 forskellige udfordringer. For 21 spiller. Fra 5 år.
  255,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Quoridor

  Quoridor

  Varenr.: 16830
  Hvem får først sin bonde over på den anden side af brættet? Det er svært, fordi modstanderen stiller hegn op, der gør det svært at komme frem. Det samme gør du over for din modstander. Man skal tænke strategisk og hurtigt. Spilletid ca. 15 minutter. For 2-4 spillere. Fra ca. 8 år.
  306,00 kr.
 • Lignende produkter

  • LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

   LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 til 16 elever

   Varenr.: 111246
   Udgår fra LEGO Education i juni 2021. Sælges så længe lager haves.
   26.255,00 kr.
  • Opbevaringspose til byggeklodser

   Opbevaringspose til byggeklodser

   Varenr.: 19630
   Velegnet til byggeklodser, f.eks. LEGO. Posen kan også bruges som legetæppe - det gør oprydningen nem. 100 % polyester. Ø150 cm. Maskinvask ved 40°C.
   471,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   DUPLO Mine første bilmodeller

   DUPLO Mine første bilmodeller

   Varenr.: 116536
   34 dele. Indeholder 4 bygbare DUPLO-køretøjer: brandbil, helikopter, taxi og skraldevogn. Børnene bygger, mens de træner finmotorik. Fra 18 måneder.
   199,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   LEGO Teknik Biltransport

   LEGO Teknik Biltransport

   Varenr.: 116571
   2.493 dele. Biltransporten har justerbare dæk og bagrampe til af- og pålæsning, lås til sikring af køretøjerne under transport og et vipbart førerhus, som giver adgang til en deltajeret V6-motor med bevægelige stempler. Inkluderer og en blå bil med fungerende styring og V8-motor med stempler. Biltransporten har en klassisk farveskala i rød, grå og sort samt et ark med klistermærker til yderligere detaljer. Dette LEGO® Technic legetøjslastbilsæt introducerer LEGO-byggere for grundlæggende tekniske koncepter. Biltransporten er 22 cm høj, 86 cm lang og13 cm bred. Den blå bil er 8 cm høj, 27 cm lang og 12 cm bred. LEGO Teknik lastbilen og udstillingsbilen er 14 cm høj, 87 cm lang og 15 cm bred. Fra 11 år.
   1.195,00 kr.
  • DUPLO® Kreativ byggesæt og byggeplader

   DUPLO® Kreativ byggesæt og byggeplader

   Varenr.: 93063
   162 dele. Slip børnenens kreativitet løs og lad dem skabe med fantasifulde klodser, deriblandt øjne, og 2 byggeplader. Byggeforslag følger med. Fra 1 1/2 år.
   859,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.