Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Rush Hour JR

Varenr.: 16832
Rush Hour er et sjovt og taktisk spil. Vælg et kort, og placer køretøjet, som kortet viser. Forsøg at flytte bilerne for at få din bil ud før modspilleren. Udvikler evnerne strategi og planlægning. Indeholder 40 forskellige udfordringer. For 21 spiller. Fra 5 år.
Din pris:
255,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: Rush Hour JR

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  Nomi højstol

  Nomi højstol

  Vinder af designprisen Red Dot
  Pris fra:
  1.498,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Rush Hour

  Rush Hour

  Varenr.: 16831
  Rush Hour er et sjovt og taktisk spil for 2 spillere. Vælg et kort, og placer køretøjet, som kortet viser. Forsøg at flytte bilerne for at få din bil ud før modspilleren. Udvikler evnerne strategi og planlægning. Indeholder 32 forskellige udfordringer. For 2 spillere. Fra 8 år.
  306,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Stressbolde 3-pak

  Stressbolde 3-pak

  Varenr.: 59105
  Klem stress og rastløshed væk med disse lette bolde med tre forskellige niveauer af modstand. Giver en taktil stimulering og træner hånd- og fingermuskulaturen. Anbefales fra 5 år.
  137,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Quoridor

  Quoridor

  Varenr.: 16830
  Hvem får først sin bonde over på den anden side af brættet? Det er svært, fordi modstanderen stiller hegn op, der gør det svært at komme frem. Det samme gør du over for din modstander. Man skal tænke strategisk og hurtigt. Spilletid ca. 15 minutter. For 2-4 spillere. Fra ca. 8 år.
  306,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Match Up!

  Match Up!

  Varenr.: 56901
  Et hurtigt kortspil hvor deltagerne kombinerer spilleglæde med grundlæggende matematiktræning i talområdet 0-10. Saml så mange point som muligt ved at finde par, som passer sammen. 2-4 spillere. Fra 7 år.
  212,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Uno

   Uno

   Varenr.: 72355
   Her gælder det om at spille sine kort væk efter farve eller værdi. Den, der først bliver færdig, vinder omgangen, men glem ikke at sige "UNO" inden sidste runde. For 2-4 spillere. Fra 7 år.
   95,00 kr.
  • Hvem er hvem?

   Hvem er hvem?

   Varenr.: 16618
   Et spændende spil som kræver logisk tænkning. Kan du gætte, hvem den mystiske person er? For 2 spillere. Fra 6 år.
   204,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Kalaha plast

   Kalaha plast

   Varenr.: 75958
   Flyt spillets 72 kugler langs brættet, så de ender i din egen store skål. Spillernes taktiske færdigheder udfordres i dette legendariske brætspil, som er blevet spillet siden Faraos tid. Spilletid ca. 20 min. 2 spillere. Fra 5 år.
   136,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Labyrint

   Labyrint

   Varenr.: 16315
   I denne labyrint skifter væggene pludselig plads. Alle søger en vej gennem gangene i deres iver på af finde hemmeligheder, og man må planlægge det nøje. Den, som først får samlet alle sine hemmeligheder og kommer tilbage til start, har vundet. Spilletid ca. 20-30 min. for 1-4 spillere. Fra 8 år.
   239,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Ludo

   Ludo

   Varenr.: 72286
   Spillebræt med sænkede, farvede spillemarkeringer og gribevenlige, robuste spillebrikker. Spillebrættet er lavet af 8 mm tyk birkekrydsfinér og overfladebehandlet hård lak. Spillebrikkerne er 6,5 cm. Spillebrættet er 50x50 cm. Spilletid ca. 20 min. Af FSC-mærket træ. 2-4 spillere. Fra 4 år.
   696,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.