Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Vi er glade for at byde dig velkommen indenfor i vores webshop. Her finder du nyheder om produkter, indretning, pædagogik og meget mere.
Log ind øverst til højre! 

***RABATKODE***
Skriver du "ny webkunde" i feltet med ordremærkning sparer du 15% ekstra på din første bestilling i webshoppen. 
Vi fratrækker rabatten når du har godkendt din bestilling.

 

Tips og ideer
Tjek også vores "Tips og Ideer" - et emneopdelt eldorado for kreative sjæle, Her kan du søge efter kreative tips til forskellige årstider og emner.
Vi har samlet alt hvad du behøver i færdige pakker. Du skal blot klikke på læg i kurv - og vente på levering. 

login

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.