Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Legepladser


LEGEPLADSER HVOR DU KAN KLATRE, SVINGE, GYNGE, HOPPE OG HÆNGE!

 

Når børn er aktive på legepladsen er mange forskellige kompetencer i spil. Det er på legepladsen, hvor det sociale samspil trænes og indlæringsevnen styrkes hos børnene. 

Samtidig udvikles motorikken og musklerne, samtidig med at stressniveauet sænkes og børnene bliver gladere og mere åbne for at lære nye ting.

Derfor er en legeplads ikke "bare" en legeplads. Den er et vigtigt element i børnenes hverdag. Et godt udemiljø på legepladsen giver børnene værdifuld stimulans og fysiske udfordringer.
Og så må man aldrig glemme at have det sjovt! Det kilder så dejligt i maven, når man rutscher stærkt eller gynger lidt højere end man faktisk tør ude på legepladsen.

 

Lekolar har et stort og bredt sortiment inden for legepladser. Vi udbyder både naturlegepladser, interaktive legepladser, parkour-legepladser og multibaner og meget meget mere til legepladsen!

 

Lappset lelgeplads

 

Der er mange muligheder og mange ting at tage stilling til, når legepladsen skal etableres eller udvides.
Vi er med i hele processen - fra idé til færdigt projekt og giver råd og vejledning undervejs. 
I opstartsfasen fremstiller vi tegningsforslag i 3D, så du kan se din drømmelegeplads visuelt og samtidig få et økonomisk overblik.

Ring til os på telefon 70 20 60 80 for en uforpligtende snak om mulighederne for jeres udendørsarealer.


Aktuelle legepladskataloger:

 

 

 

 

 

Læs Sport kataloget fra Lappset 2016 - legepladser

 

Læs PLAY Lappset Lekolar kataloget fra 2016 - Legepladser