Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".


FIXA Podium - legemøbler med uendelige muligheder

FIXA Podium er en serie med legepodier/scenemoduler til børnehaven og er en del af vores nye serie, FIXA Play. Podierne fås i flere forskellige højder og former, hvilket giver en unik mulighed for at skabe et varieret og legende læringsmiljø med et ensartet udseende. Enkle og smarte koblingsfødder sikrer, at podierne ikke glider fra hinanden og gør det samtidig nemt og hurtigt at dele podierne igen og omgruppere dem efter behov. Bemærk, at serien ikke er egnet til bevægelsesaktiviteter såsom klatring, balancering, hop mv.

 

Fire fordele ved FIXA Podium

SORTIMENT

 • Fixa podium koblingsfødder 10-pak

  Fixa podium koblingsfødder 10-pak

  Varenr.: 114188-609
  Smarte koblingsfødder til FIXA podium. Bruges til at koble flere podier sammen, så de ikke glider fra hinanden. Ses ikke fra ydersiden. Af birkekrydsfinér. 10 stk./pk.
  1.097,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 36

  FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 36

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 36x31x36 cm.
  Pris fra:
  1.385,00 kr.
 • FIXA podium birk pentagon 36

  FIXA podium birk pentagon 36

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 36x31x36 cm.
  Pris fra:
  1.385,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret trekant 42

  FIXA podium hvidpigmenteret trekant 42

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 42 cm.
  Pris fra:
  874,00 kr.
 • FIXA podium birk trekant 42

  FIXA podium birk trekant 42

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 42 cm.
  Pris fra:
  874,00 kr.
 • FIXA podium birk heksagon 46

  FIXA podium birk heksagon 46

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Dette modul måler 46x36x41 cm.
  Pris fra:
  1.445,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret kvadrat 46

  FIXA podium hvidpigmenteret kvadrat 46

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 46x46 cm.
  Pris fra:
  1.113,00 kr.
 • FIXA podium birk kvadrat 46

  FIXA podium birk kvadrat 46

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 46x46 cm.
  Pris fra:
  1.113,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret heksagon 46

  FIXA podium hvidpigmenteret heksagon 46

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 46x36x41 cm.
  Pris fra:
  1.445,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret trekant 59

  FIXA podium hvidpigmenteret trekant 59

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 59 cm.
  Pris fra:
  1.098,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 59

  FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 59

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 59x36x36 cm.
  Pris fra:
  1.151,00 kr.
 • FIXA podium birk pentagon 59

  FIXA podium birk pentagon 59

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 59x36x36 cm.
  Pris fra:
  1.151,00 kr.
 • FIXA podium birk kvadrat 59

  FIXA podium birk kvadrat 59

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 59x59 cm.
  Pris fra:
  1.248,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 88

  FIXA podium hvidpigmenteret pentagon 88

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 88x46x59 cm.
  Pris fra:
  1.803,00 kr.
 • FIXA podium hvidpigmenteret rektangel 88

  FIXA podium hvidpigmenteret rektangel 88

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podierne er enten helt hvidpigmenterede eller med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 88x36 cm.
  Pris fra:
  1.235,00 kr.
 • FIXA podium birk rektangel 88

  FIXA podium birk rektangel 88

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 88x36 cm.
  Pris fra:
  1.235,00 kr.
 • FIXA podium birk pentagon 88

  FIXA podium birk pentagon 88

  Podium til børnehave. Fås i mange forskellige varianter, som kan bygges sammen i uendelige former. Kan også bygges sammen med vores FIXA opbevaringssystem både i bredden og dybden. Fås i 10 forskellige former. De kan bruges som scene, legeplads, forskellige køretøjer, udstilling, hvileplads...kun fantasien sætter grænser. Fremstillet i 100 % birkekrydsfinér. Alle dele fås i 3 højder. Podiet med birketop er helt i krydsfinér, de andre med farvet højtrykslaminat på toppen. Tørres af med en fugtig klud. Mål: 88x46x59 cm.
  Pris fra:
  1.803,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.