Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Da Lekolar fik til opgave at indrette Lekebergsskolen med læringsmiljøer, var skolens vision: ”En ny skole med udgangspunkt i nutidens og fremtidens pædagogik i moderne lokaler, som fremmer samarbejde og pædagogisk udvikling.”

Målet har været at skabe læringsmiljøer, der opmuntrer til læring, giver arbejdsro og kan tilpasses elevernes behov og udvikling.

Farvesætningen har spillet en central rolle gennem hele projektet. Med farvevalgene ønskede vi at skabe miljøer, der giver ro og mulighed for kreativitet. Også tekstiler til f.eks. sofaer, lydabsorbenter og andre møbler er valgt med henblik på at skabe et roligt udtryk og harmonisere med skolens øvrige farvevalg.

Lekolars farvekort indeholder tre standardfarver - sølv, sort og hvid samt hele 21 premiumfarver. Den brede vifte af inspirerende premiumfarver gør det let at tilpasse farven på stole og borde og skabe en unik indretningsløsning.

Læs mere om Lekolars premiumfarver her

Klasselokalerne er indrettet med en plads til alle elever, og her har vi valgt elevstolen Matte og elevbordet Mandal med indbygget opbevaring.

I billedkunstlokalet sidder eleverne ved borde, der er sat sammen, og høje, justerbare Matte-stole af samme model som i klasselokalerne. Her har vi valgt en anden stelfarve, der adskiller sig fra de øvrige lokaler, så eleverne får en tydelig følelse af at komme ind i et kreativt miljø.

SFO’en er indrettet med elevbordene 12:38 med lyddæmpende overflade og den praktiske, stabelbare elevstol Jessy med metalstel.

Et hyggeligt mødested i form af de sekskantede siddemoduler Hexa, der kan sættes sammen til forskellige former. Her er de placeret, så de kan fungere som fartdæmper i gangen, mens de stadig er nemme at passere. Her kan eleverne sidde i små grupper, når de f.eks. skal lave gruppearbejde. Da nogle af modulerne har ryg, afskærmer de gruppen fra de elever, som sidder på den anden side.

(Siddemodulerne er et specialprodukt)

Musiklokalet er indrettet med en praktisk, stabelbar stol, som nemt kan flyttes rundt og tilpasses forskellige læringssituationer. Stolene er beklædt med 3 forskellige farver, hvilket giver musiklokalet et varmt og levende udtryk.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.