Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sankt Helene Skole

Sankt Helene Skole

Sankt Helene Skolen i Tisvilde ønskede at skabe lige så indbydende, fysiske rammer indendørs som udendørs for skolens elever. De drømte om at forvandle deres små klasseværelser med traditionelle møbler til fleksible læringsrum, der kunne rumme varieret undervisning og elever med forskellige behov.

Lekolars projektchef Maiken Babiel og arkitekt Gabriella Klint løste opgaven ved at indrette klasseværelserne med forskellige siddeløsninger og borde i varierede former og størrelser. De nye rum giver mulighed for dynamisk undervisning og opfylder den enkelte elevs behov og forudsætninger.

De forskellige bordformationer gør, at eleverne både kan sidde sammen i små og store grupper og hver for sig. Der er afskærmede pladser til de elever, som har brug for mere ro, og bevægelige siddemøbler som UpIs1 til de elever, som ikke kan sidde stille. Lærerens nye pult og taburet på hjul gør det nemt at komme rundt til de forskellige elever.

Når alle skal mødes, giver de nye lokaler også mulighed for hurtig samling. I hjørnet står nemlig en vogn på hjul med massevis af siddepudder, så eleverne kan sætte sig i rundkreds på gulvet, og lige så hurtigt pakke puderne væk, når præsentationen er slut, og det ringer ud.

Download kundecasen som en pdf-fil her.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.