Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Indretning af Den midlertidige skole på Sigtelinjegrunden - den kommende Arenakvarterets Skole

Lekolar har stået for indretningen af den midlertidige skole på Sigtelinjegrunden i Ørestaden, inden skolen i 2023 kan slå dørene op for Arenakvarterets skole.

Vi har indrettet skolens klasselokaler i samarbejde med Københavns Kommune, hvor vi har haft fokus på en bæredygtig indretningsløsning med multifunktionelle, flytbare og holdbare møbler. Alle klasser har fået borde med støjreducerende linoleumstop, og vi har udstyret skolen med en masse materialevogne på hjul, som skal fungere som flyveelementer og gøre brugen af lokalerne mere fleksibel.

I den sidste etape af projektet har Lekolar haft et direkte samarbejde med skolen. På biblioteket er der både mulighed for at mødes i små grupper og samles til præsentationer, men også mulighed for fordybelse og refleksion i de små hyggekroge, vi har skabt mellem bogreolerne. Lydabsorbenterne på væggen er formet som skyer og sol, så de ud over at skabe et støjreducerende miljø, også er med til at danne rammen for et smukt scenelandskab.

Mødelokalerne har vi indrettet med borde i forskellige højder, der giver mulighed for varierende siddestillinger og forskellige typer møder. Det runde Fay bord kan nemt flyttes, stables og opstilles i forskellige former. Den runde form indbyder til samtale, hvor alle kan se og snakke med hinanden.

Vores projektchef Vicki Nielsen har stået for indretningen af flere klasselokaler, PLC, billedkunstlokale, bevægelsessal m.m. på den midlertidige skole på Hannemanns Allé.

Hvis I er interesserede i at høre mere om møblerne og indretningen, er I velkomne til at kontakte Vicki på vicki.nielsen@lekolar.dk eller på tlf. 23 68 36 22.

Klasselokale på Skolen på Hannemanns Allé - Sigtelinjegrunden
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.