Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Projekt:

Verdens bedste børneby på Christianshavn

De grundlæggende tanker omkring indretningen bygger på at viderebearbejde den idé, som arkitekturen lægger op til; Børnebyen som en by i byen og med bygninger og elementer, som afspejler placeringen midt i København.

Indretningen låner elementer fra nærmiljøet, Christianshavn, som børnene kender. Her oplever de særligt udtryksfulde bygninger og boliger, kanaler, grønne områder og ikke mindst husbåde i en skøn forening. Byen, vandet og haven er derfor indtænkt som gennemgående elementer i hele indretningen.

I indretningen ville vi give børnene mulighed for at skabe selv og være med til at bygge rollelege op omkring de steder, som de holder af i byen; slikbutikken, legetøjsbutikken, bageren eller zoologisk have, parken og politistationen. Børnebyen byder derfor på mange forskellige aktiviteter, ligesom den omkringliggende 'rigtige' by gør det.

Fakta

Kunde: Integreret daginstitution

Adresse: Prinsessegade, Christianshavn

Antal børn: 600, 0-18 år

Opført: 2016/2017

Kommune: Københavns Kommune

Arkitektfirma: COBE og NORD Architecs

Bygherre: Københavns Kommune

Ledelse: Trine Holmgreen Mardell og Trine Lønborg-Jensen

 

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.