Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Transparente kuber

Varenr.: 58204
54 stk/pk. Transparente kuber i 3 størrelser og 6 farver. De passer perfekt til et lysbord. Træner de matematiske færdigheder ved at udforske kubernes forskellige egenskaber og sortere efter størrelse og farve, gruppere eller lave mønster- og sekvensaktiviteter. Kuberne kan også stables og bruges i forskellige byggeaktiviteter. Af ABS og PP-plast. Mål: 34, 40 og 48 mm. Fra 1,5 år.
Din pris:
387,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Transparente kuber

Andre købte også

 • Plexikasse til lysbord

  Plexikasse til lysbord

  Varenr.: 57988
  En alsidig balje som kan bruges på et bord, gulv eller lysbord. Kan bruges både inde og ude. Fyld baljen med vand og eksperimenter med farver eller sand. Lavet af klar polykarbonat, som gør den meget stærk, hvilket gør, at den kan fyldes med vand og løftes uden at bøje sig. A3-størrelse, mål: 56,5x44x1 cm. Fra 3 år.
  576,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Spejl-i-spejl

  Spejl-i-spejl

  Varenr.: 58114
  Spejl med parallelle sidestykker som er fremstillet i kraftigt skummateriale. Billederne i de 4 forskellige spejle refelkteres både bagud og fremad i uendelighed og stimulerer barnets nysgerrighed. Et spejl som kan anvendes til matematiske undersøgelser i f.eks. geometri, symmetri, former og mønstre. Barnet kan også studere sig selv og egne ansigtsudtryk eller bygge små miljøer som reflekteres i spejlene. Kan klappes sammen når det ikke er i brug. Spejlglas i akryl. Mål: 45x35x30 cm. Fra 3 år.
  923,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Transparente hemisfære

  Transparente hemisfære

  Varenr.: 55298
  8 stk/pk. Indeholder hemisfærer i forskellige, smukke transparente farver. Barnet kan undesøge omgivelserne og opleve den i varierende farver. Sæt 2 dele sammen til en cirkel og farverne blandes nu til en ny kulør. Lægger du hemisfæren på et objekt, forstørrer den 4-5 gange. Kan med fordel anvendes på lysbord for maximal sensorisk oplevelse. Mål: Ø5 cm. Fra 0 år.
  589,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Splash - transparent farvefilter

  Splash - transparent farvefilter

  Varenr.: 55299
  10 stk/pk. Farvefiltre i herlige farver og former som kan bruges på lysbord til at blande farver og til lysobservasion. Hvert farvefilter har et lille hul til ophængning. Indeholder farvene rød, blå, gul, grøn, orange, lilla, sort, hvid, transparent og et med spejl. Mål: Ø15 cm. Fra 18 måneder.
  214,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Frugt og grøntsager

  Frugt og grøntsager

  Varenr.: 12306
  17 dele. Indeholder løg, gulerod, agurk, tomat, radise, hvidløg, citron, melon m.m. Mål: Gulerod 12 cm. Af genplantet gummitræ. Fra 3 år.
  189,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Lysende sten

   Lysende sten

   Varenr.: 12046
   12 stk./pk. Opladelige og lysende, runde sten, som kan stables. En fin ressource til sensorisk stimulering og en ny måde at opmuntre til eksperimentering på. Vælg at vise et farvespekter, som ændres automatisk eller indstil på sekvens. Oplades i dockingstation som følger med. Fuld opladt på 4 timer og lyser da i 10-12 timer. 3 forskellige størrelser, mål Ø4,5-15 cm. Af ABS-plast. Fra 1 år.
   2.515,00 kr.
  • Lyskube

   Lyskube

   Varenr.: 58113
   En lyskube som giver et mildt og behageligt skær og kan anvendes både inden- og udendørs. Passer rigtigt godt til sensoriske rum, hvile og hyggerum eller som baggrundsbelysning. Ved hjælp af fjernbetjening kan man vælge imellem 16 forskellige farver eller vælge en indstilling som automatisk skifter imellem farverne. Kan også bruges som puf til at sidde på. Lyskuben er batteridrevet og fungere med regelmæssig udskiftning. Et fuldopladet batteri kan lyse i 8 timer. Mål: 40x40 cm. Produktet er godkendt iht. klasse IP65.
   1.423,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Sensoriske regnbueglas

   Sensoriske regnbueglas

   Varenr.: 58207
   6 stk/pk. Sensoriske regnbueglas som har en beroligende effekt og stimulerer den visuelle sans. Når man vender glasset op og ned, bevæger de forskellige dråber sig på forskellige måder og falder eller stiger i varierende hastigheder. Regnbueglassene kommer til at fascinere og inspirere. De vækker nysgerrigheden og gør en klogere på simple videnskabelige principper. Indeholder ufarlig olie og vand i farver. Mål: 5,5x14,5x3,5 cm. Af akrylplast. Fra 3 år.
   314,00 kr.
  • Sæbeboblemaskine

   Sæbeboblemaskine

   Varenr.: 13617
   Skab en festlig stemning med en sæbeboblemaskine. Den er perfekt at bruge til fx fødselsdagsfejring. Et roterende hjul optager sæbeboblevæsken og boblerne fordeles jævnt i hele rummet. Nem at bruge – fyld sæbeboblevaske i maskinen og sæt strøm til den. Kabellængde 180 cm. Kan også bruges med 2xLR14/C-batterier (medfølger ikke).
   449,00 kr.
  • Aura LED-projektor til mindre rum

   Aura LED-projektor til mindre rum

   Varenr.: 58127
   Ideel til små sanse- eller hvilerum. Har en beroligende effekt. Effekthjul medfølger. Aura LED-projektoren har et Wi-Fi hotspot, som kan tilsluttes til en anden Wi-Fi-enhed via en gratis IOS- eller Android-app.
   4.195,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.