Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

FIXA reoler

FIXA - FARVE FLEKSIBILITET FUNKTION

Fixa

DET HELE STARTEDE MED ET BLANKT A4-ARK.
MED UDGANGSPUNKT
I DETTE FORMAT UDVIKLEDE VI EFTERFØLGENDE DE MANGE MODULER I DET FLEKSIBLE OPBEVARINGSSYSTEM FIXA.

Vi har ladet tre vigtige nøgleord styre udviklingen af FIXA opbevaringssystem:

  • Fleksibilitet
  • Farve
  • Funktion

Sammen forenet af en overordnet grundtanke om sikkerhed. Fixa er helt og holdent udviklet med tanke på alle de

forskellige behov, der opstår i børnehaven og skolen. Systemets udgangspunkt er et modul med indermål som passer til A4. Grundmodulet hedder 1:1. 
Ud fra dette modul kan du derefter bygge videre. Hvis du vil udbygge i bredden, bruger du modul 2:1 og i højden modul 1:2. Hvis du vil have et i højden og et i bredden, vælger du modul 2:2.

Fixa-basismoduler findes i størrelsen fra 1-5 i bredden og fra 1-5 i højden. Systemet har også buede moduler samt hjørne- og T-moduler.
Modulerne kan med nogle få undtagelser fås i tre forskellige dybder.

Fixa3

TOTAL FLEKSIBILITET

Det gennemtænkte modulsystem tilbyder en nærmest total fleksibilitet. Fixa kan derfor tilpasses efter alle

tænkbare rum og områder. Modulernes indretning kan derudover flyttes, ændres eller udskiftes efter behov. Det betyder, at dine opbevarings-moduler kan få nye funktioner over tid og dermed leve længere.
Opbevaringssystemet Fixa byder på en lang række funktioner til børnehave, skole og uddannelsesinstitutioner.
Systemet er velegnet til opbevaring af legetøj, papir, materialer og meget mere. Måske vil du bygge hyggehylder med puder

og belysning eller et legebibliotek. Systemets moduler er også perfekte som ruminddelere, udstillingshylder, vægopbevaring samt til opbevaring i opholdsrum, printerrum med mere. 

 

fixa2 fixa5

FARVEKOORDINATION

fixa5

 

Forskning tyder på, at små børn får alt for mange indtryk på en typisk dag.
Med farvekoordinerede produkter skaber du et mere roligt miljø.

Fixa opbevaring er farvekoordineret med vores tekstilserie.

Den består af flere forskellige, matchende mønstre til gardiner, siddepuffer, lydabsorbenter med mere. Det dæmper mængden af indtryk og skaber et mere harmonisk men stadig inspirerende miljø.

Også vores legetøjskollektion Playwood er farvekoordineret med Fixa og tekstilserien. I kollektionen findes der legemøbler som køkken, bil, båd, dukkehus, parkeringshus og bondegårde.

 

 

 

FIXA

KLIK for at se FIXA inspiration