Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Bulderby, Viborg

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

bulderby plantegning 

CASE: Ny institution i Viborg 2015, BULDERBY

 

NY DAGINSTITUTION, indrettet af LekolarLEIKA

NordgårdenNår du samarbejder med os, får du en professionel projektstyring fra ideoplæg til færdigindrettet. Indretning af lærende miljøer er vigtig både i forhold til børnenes indlæringsmuligheder, men i høj grad også i forhold til arbejdsmiljø for lærere og pædagoger. Hvordan er bordhøjder i relation til arbejdsstillinger? Er der tænkt på lyddæmpning? Er inventaret fleksibelt, så man nemt kan ændre møblering efter behov? Osv. Der er mange spørgsmål, som skal tænkes med inden beslutningerne om køb af møbler effektueres. Vi er med hele vejen. Vi lægger vægt på rådgivning i indretning som understøtter de pædagogiske linier - derfor er en tæt dialog med kunden omkring visioner et vigtigt udgangspunkt. 

Uden omkostning kan du altid få indretningsforslag med: 

  • Farve- og materialevalg
  • Fleksible og mobile løsninger
  • Faglige forklaringer til indretningsvalg

Derudover garanterer vi:

  • Leveringssikkerhed
  • Kvalitet og testrapporter
  • Projektstyring
  • Opfølgning

Bulderby foto    Bulderby kuben