Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Kirsebærhavens Skole

Case: Kirsebærhavens skole

Nedenfor ses resultatet hos vinderen af vores store møbelkonkurrence, som vi afholdte i forbindelse med
Skoleledernes Årsmøde 2017.

Over 400 deltog i lodtrækningen om vores udstillede skolemøbler og glæden var også stor, da souschef
Hanne Møller Petersen og skoleleder Anette Lauge fra Kirsebærhavens Skole i Valby fik besked om, at det var
deres skole, som havde vundet konkurrencen.

Præmien fra Lekolar bestod af loungemøbler, mobile siddepufs, elevmøbler med trekantsborde som giver stor
fleksibilitet i opstillingsmuligheder, højt gruppebord med integreret opbevaring og høje barstole samt en stor
amfitrappe med forskellige skrivetavler.      
Amfitrappen med navnet "ST3P.UP" er en nyhed hos Lekolar. Den kan leveres i en kundetilpasset størrelse.
ST3P.UP har et whiteboard på bagsiden, kridttavler på flere sider og slidstærkt højtrykslaminat på overfladerne.
Den er produceret i 18 mm birkekrydsfiner.

Design: Indretningsarkitekt Maria Svensson.

Kontakt os gerne på tlf.: 70 20 60 80, hvis du er interesseret i at få skræddersyet ST3P.UP til din skole.

 

 

 

De er i udskolingen meget opsatte på at skabe innovative læringsmiljøer, der på anderledes og spændende måder
er med til at skabe grundlag for et højt fagligt niveau for alle elever.

Mandag den 6. november blev præmien leveret til skolen.
Det var god timing, da skolen havde planlagt indvielsesfest af de nye lokaler den 10. november.
Da indvielsesfesten blev arrangeret, havde skolens ledelse ikke regnet med at kunne fremvise et fuldt møbleret
fællesrum.Skolen har været i dialog med byggeriets ansvarlige arkitekt og han bifalder løsningen med
den store amfitrappe i fællesområdet. Trappen matcher fint til rummets linjer og rummets muligheder er udnyttet
præcist som tiltænkt!

Anette Lauge fortæller, at de allerede inden de kendte til præmien, havde etableret en elevgruppe, som sammen
med en ekstern konsulent, udarbejdede en ønskeliste for, hvad det nye opholdsrum skulle bruges til og
hvad det skulle indeholde. Det utrolige er, at de vundne møbler i den grad levede op til elevernes krav og
ønsker – både i funktion, design og farvevalg.

"Det er en stor gevinst, at vi allerede nu har et færdigindrettet udskolingscenter.
Nu har vi økonomisk mulighed for at gå videre med andre planer fra ønskelisten til vores nyrenoverede skole",
slutter Anette Lauge.