Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Nyt stort indretningsprojekt i Helsingborg

Stort indretningsprojekt:
Gustavslundsskolan i Helsingborg

Den nybyggede folkeskole, Gustavlunsskolan i Helsingborg har plads til 450 elever fra 0-9 klasse.

Lekolar har indrettet hele skolen, som består af to etager og som har et areal på ca. 5000 kvm.

Da vi indrettede Gustavslundsskolan var visionen at indrette forskellige fleksible miljøer, som kunne tilpasses efter forskellige læringssituationer og behov.

Desuden skulle lokalerne kunne anvendes til andre aktiviteter, uden for skolens åbningstider.

 

 

Den nybyggede Gustavslundsskolan i Helsingborg, Sverige.

Klasselokaler


Skolen rummer 450 elever fra 0-9 klassetrin og de forskellige klasselokaler er indrettet, så de er nemme at omrokere alt efter behov.

 

Fleksibelt bord, som kan bygges om, foldes og nemt flyttes til side, hvis det skulle blive nødvendigt.
Elevstolene Matte kan stables (op til 4 stole af gangen) og kan nemt flyttes rundt eller sættes til side for at skabe store åbne rum i klasselokalet.


I klasselokalet til børnehaveklasserne sidder børnene ved store flotte borde, hvor der er opbevaringsmuligheder nedenunder.
Bordene er monteret med hjul for at kunne flyttes rundt på en nem og hurtig måde.Solid og stabil Top Taburet, som kan stables.Elling ståpult m/dør og barstolen Mimmi.


Kantinen
Den indbydende kantine er indrettet med runde borde med lyddæmpende plader og spisebordsstolen Jessy.

Spisebordsstolen Jessy er nem at stable. Den er testet og lever op til de pågældende EU-lovkrav. For at fremme et godt lydmiljø har stolebenene lydabsoberende såler.

Skolemøbler til det digitale klasselokaleFleksibelt bord med plads til opladningsstationen " Powerhub" med USB - og stikkontakter. Powerhubben indeholder batteri og er opladningsklar.

 


Opladningsstationen; Powerhub.


Lyddæmpende indretning

 


 Når de lyddæmpende bordskærme, My Place, ikke anvendes kan de hænges op på væggen og fungere som støjdæmpende elementer.

 

På væggen hænger Larven - en vægdekoration, som også fungerer som lydisolerende. På larvens krop kan barnet selv tage sin siddepude ned.Store dejlige siddepuder med plads til flere børn. Lette og nemme at flytte rundt. I baggrunden  scenetrappe i birk.Tekstiler hjælper med at dæmpe lyden og er med til at give en varm og indbydende følelse. Siddemodulerne kaldes for Snake.Tæppet Rossini  er med til at skabe et behageligt lydmiljø på skolen.Matte stolen har lydabsorberende ben, og som tilbehør findes der lydabsoberende filt til at sætte under sædet for at skabe et endnu mere lyddæmpende miljø.


Samlingspladser 

Det indbydende opholdrsum kan anvendes, som et ekstra arbejdsrum. I dette tilfælde har vi brugt siddemodulet, Snake.Samlingspunktet i klasselokalet er indrettet med Rossini tæpperne, Volt siddepuf og opbevaringsserien Fixa.
Alt kan nemt flyttes rundt efter behov. Desuden fungerer både tæppe og siddepufs som lydabsoberende i klasserummet.

 

 
Scenen er en populær samlingsplads. Her kan man sidde og snakke, men man kan også anvende den til f.eks. rollespil og teater.


 

Hyggelig mødeplads med siddemoduler og rygmodul fra Snake-serien.Den åbne og lyse indgang til skolens 1. sal.Stille arbejdshjørne med elevstolen Lilla MY. Her kan eleverne arbejde individuelt eller i mindre grupper.Siddemoduler og rygmodul fra Snake-serien.

 

Hjemkundskabslokaler

I hjemkundskabslokalet står elevbordene på hjul for at der nemt kan flyttes rundt på bordene alt efter behov. Stolene hedder Mimmi.


 
Stolen, Mimmi.

 

 

Specialløsninger

Ved hjælp af siddemodulet Snake har vi lavet en arbejdsplads, hvor eleverne kan sidde med deres computere og tablets.
Det faktum, at Lekolar er involveret i et tidligt stadie i et projekt, giver gode muligheder for at tilpasse produkter og løsninger, hvilket kan give bedre og mere fleksible løsninger
.

 

 

 

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.