Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Møbelkataloger 2018

NYE MØBELKATALOGER FOR 2018

I år har vi primært fokus på at illustrere fleksibiliteten i vores indretningsløsninger og hvordan man kan gøre brug af de uudnyttede områder (gangarealer, områder under trappen osv.).

Der skal være plads til børn og unges forskellige måder at lære på og alle rum skal hurtigt kunne forvandles, så der kan gøres plads til alle 7 læringssituationer i ét rum.

 

Katalogerne indeholder mange interessante artikler og referencecases. En af artiklerne handler om at skabe det optimale lydmiljø og dermed mindske stress og træthed ved at hente inspiration fra lydmiljøet i skoven. I kan også se en masse inspirerende cases. Se bl.a. hvordan man i Sverige har skabt et moderne skolemiljø i et af Volvos gamle kontorer.

Vuggestue og børnehave>> Skole>>

 

Du er også velkommen til at bestille trykte eksemplarer af katalogerne. Skriv blot til lekolar@lekolar.dk eller ring til vores kundecenter på 
telefon 70 20 60 80. Så modtager du katalogerne med posten i løbet af nogle dage – helt gratis.