Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Nomi

NOMI – en prisbelønnet stol der følger barnets udvikling

Børn kan lide at bevæge sig. Det gør de også, mens de sidder ned. Derfor skal en god stol give støtte og frihed til bevægelse, både når barnet sidder ved bordet og når det kravler op og ned af stolen.

Nomi er designet af Peter Opsvik ud fra ambitionen om at skabe verdens bedste stol, både når det gælder form og funktion. Nomi er resultatet af mere end 40 års arbejde med barnestole og en kombination af to klassikere  ̶  den tidløse højstol Trip Trapp og den ergonomiske kontorstol Capisco.

Nomis organiske form er ikke kun en fryd for øjet, men opfordrer også barnet til aktivt at bruge kroppen.

Peter Opsvik har designet Nomi og flere andre stoleklassikere til kontorer og daginstitutioner rundt om i verden. Han er igennem de seneste årtier blevet tildelt flere nordiske og internationale priser for sine siddeløsninger til børn og voksne.

 

 

Trinløs justering uden værktøj

Nomi justeres trinløst uden værktøj og udvikler sig i takt med barnets behov for støtte, når det skal sidde ved voksenbordet. Sædet og fodpladen er udstyret med håndtag, der nemt kan løsnes og strammes, når stolen skal indstilles – helt uden brug af værktøj. Så du kan nemt justere Nomi, i takt med at barnet vokser. Som en ekstra sikkerhed forhindrer stammens koniske facon, med øget tykkelse nedad, at sæde og fodplade pludselig glider ned, hvis man har glemt at stramme håndtaget.

På grund af stammens nøje formede kurver indstilles dybden på sæde og fodplade automatisk. Det sikrer, at stolen følger barnets udvikling, at barnet altid sidder optimalt.

 

      

Let at flytte og med anti-tilt-hjul

Nomi er så let, at barnet selv kan trække stolen hen til bordet. Det gør det lettere for såvel børn som voksne at flytte stolen, mens børnene bliver mere selvstændige. Nomi er udstyret med anti-tilt-hjul på stolens bagerste ben, som øger sikkerheden mod at vælte bagover.

 

    

 

Sikkerhed i højsædet

Nomi er testet og godkendt efter de nyeste EN-sikkerhedsstandarder. Træet overholder også internationale FSC-standarder, mens plastdelene er lavet af genbrugsplast (polypropen) uden parabener og ftalater. Alle materialerne er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Den prisbelønnede højstol Nomi er fremstillet i et slidstærkt materiale, som er nemt at rengøre. 

 

 

Bedst i test

Nomi er udviklet med ambitionen om at skabe verdens bedste stol, både når det gælder form og funktion. Stolen har vundet mange priser, bl.a. den prestigefyldte designpris "Red Dot: Best of the Best" og ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk.

         

 

      

Nomi - følger barnets udvikling