Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Skolemøbler

Vidste du, at Lekolar er Nordens største leverandør af indlæringsprodukter og skolemøbler til skoler?

Eksempel på indretning med vores skolemøbler 

For 30 år siden havde børnene mødt op på en skole, hvor man forventede, at de skulle lære på den samme måde.
Sidde pænt ved bordet, åbne den samme bog og læse.
Det er utroligt at tænke på, hvor langt vi er kommet siden da, og hvilke muligheder der fortsat ligger derude. Hos Lekolar følger vi med glæde udviklingen.
Men frem for alt arbejder vi ihærdigt på at skabe løsninger, som muliggør den individuelle læring.
Med moderne teknologi og ny pædagogik som i mange tilfælde vender op og ned på det traditionelle klasseværesle og de traditionelle skolemøbler.

Lekolar er glade for den udvikling og lytter altid opmærksomt til hjerneforskere, lærere og børn for at kunne tilbyde de bedste løsninger.

 

Et rum i konstant forandring med nye skolemøbler

Vores tids elevcentrerede syn på læring åbner op for en række forskellige læringssituationer. Der er derfor behov for skolemøbler, der kan skabe de forskellige læringsmiljøer, som børnene har brug for.
Hos Lekolar er vi derfor eksperter i hvordan man skaber rum, som netop giver mulighed for de fleksisble miljøer, som i dag er forudsætningen for at børnene kan få mest muligt ud af læringssituationerne i skolen.

 

Moderne klasselokale indrettet med skolemøbler fra Lekolar

 

Find inspiration - og jeres nye skolemøbler i vores Magalog

Årets møbelkatalog er mere end bare et almindeligt nyt katalog. Det er en spændende kombination mellem et inspirerende magasin og et møbelkatalog. Vi kalder det et MAGALOG. I magaloget finder du reportager, inspiration, tips, produkter og kloge indretningsløsninger.
Du kan læse det her.


Du er naturligvis også mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores møbelsortiment her på webshoppen. Det finder du lige her. 
Vi har utrolig mange skolemøbler, og vi har nogle skolemøbel-konsulenter som heller end gerne vil hjælpe jer med at finde netop de skolemøbler, som I har brug for. Ring til os på 70 20 60 80 og få fat i din lokale skolemøbel-konsulent.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.