Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Fokusområder

STØJ? NEJ TAK!

Ifølge en undersøgelse fra 2012 er andelen af lydfølsomme skolebørn fordoblet på ti år. Lydfølsomheden skaber stress, uro og koncentrationsproblemer. Desuden påvirkes indlæringsevnen og hukommelsen. Sammen med dig vil vi stoppe denne udvikling.

Hos Lekolar tager vi lydmiljøet særdeles alvorligt. Så alvorligt, at vi har oprettet et ”lydpanel” af eksperter, som hjælper os med at forstå og modvirke støj.

I vores sortimentsafdeling har det længe været et fokusområde, og i dag er vi kommet et langt stykke ad vejen med lydabsorberende indretning, møbler og støjsvagt legetøj.

 Lyddæmpning

 Indskudsborde - spar plads

MERE PLADS, MERE FLEKSIBILITET

Dagens skoler og børnehaver har brug for innovative løsninger, som kan ændres efter emne og behov. Rummeligheden – at rummet omfavner og rummer dem, der er der, giver sammenhængen og skaber forudsætningerne for en lystfuld læring.

Derfor arbejder vi både med fast og flytbar opbevaring. Af samme grund har vi fremstillet lyddæmpende skærme og mobile møbler, som er lige så lette at flytte på, når det er tid til aktiv matematik, som de er at fjerne, når der er behov for enkelhed og koncentration. 

ALT PÅ RETTE PLADS

Orden i tingene er en forudsætning for at have det godt og trives. Skoler og børnehaver er store arbejdspladser, hvor mange mennesker opholder sig. Allerede i garderoben kan der blive trængsel.

Ikke at få plads til sine ting eller at skulle stå med strømperne i vandpytter efter våde støvler er ikke den bedste start eller afslutning på en skoledag. Vi arbejder derfor løbende med at fremstille helhedsløsninger, som skaber mere plads og bedre forudsætninger for at trives.

Og naturligvis ikke blot til garderoben, men til alle miljøer i skoler såvel som børnehaver.

 Sortering og overblik