Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Interaktive legepladser

UDVIKLING MED INTERAKTIV LEG!

Verden er i evig forandring. Nutidens børn og unge er storforbrugere af smartphones, tablets og digitale spil. Med risiko for at den tid som anvendes udendørs bliver kortere og kortere. 

Med interaktive legepladser mixes den digitale verden med de positive oplevelser ved at være udendørs og bevæge sig. Voila - det bedste fra 2 verdener samlet i én aktivitet.  

Fysisk aktivitet er både vigtig for den motoriske udvikling og samtidig øges og udkivles indlæringsevnen. Og når man leger sammen strykes de sociale kompetencer. Med interaktiv leg er der noget som passer til alle aldersgrupper. 

Vil du vide mere? Download yderligere info her:
https://www.lekolar.se/globalassets/svenska/pdfer/whitepaper-yalp---english_m.pdf  (Materialet er på engelsk)

 

INTERAKTIVE LEGEPLADSER FRA LEKOLAR

Sammen med firmaet YALP kan vi tilbyde flere forskellige varianter af interaktiv leg - alle med hver sine unikke egenskaber men med aktivitet, bevægelse og leg som fællesnævner. Alle kan være med! 

 

Se de spændende produkter herunder:

 

Memo

Fysisk aktivitet, læring og social interaktion 
Memo handler om at have det sjovt, mens du lærer ting. Her kan man vælge i mellem spil som fokuserer på bevægelse og leg, eller som har mere fokus på matematik, og hukommelsesspil der udfordrer hjernen.

Se mere >>

 

Sutu 
Sutu er en interaktiv ”mur” med berøringsfølsomme paneler til forskellige sportsgrene. Sutu kommunikerer med både lyd og lys, derudover er der en indbygget radar, der kan måle hastigheden af dine skud.  Sutu kan både fungerer som en interaktiv boldvæg til fodboldtræning og som ren underholdning til forskellige spil, med op til flere spillere.  Panelerne reagere på alle typer bolde og berøring med hænderne. Her sætter fantasien ingen grænser!

Se mere >>

 

Sona

Sona er en musikbøje, der udfordrer til dans og bevægelse. Musikken kombineres med de forskellige bevægelser der udføres under bøjen. Sona har et indbygget kamera som registrerer og måler alle bevægelser, det gør det muligt at lave en masse forskellige spil. Spillene kan være en ”dance battle”, hvor den som vinder er den som har danset sig til flest rigtige matematiske svar. 

Se mere >>

 

Fono

Vellykkede kunstnere som Avicii og Swedish House Mafia har haft en positiv effekt på ungdommens interesse for at skabe musik. Med Fono kan man spille sin musik for et større publikum. Fono har noget så unikt som et udendørs DJ bord, hvor kilden til musikken er mobiltelefonen. Fono har de funktioner som du kender fra et DJ bord, så bare spil, mix og del din musik. Fono bliver hurtigt til et socialt mødested i skolegården, hvor det er baggrundsmusikken for alle de andre aktiviteter der foregår i gården. 

Se mere >>

 

FONO lekolar leika