Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Den første svanemærkede hvilemadras

NYHED!
HVILEMADRAS nu både Økotex- og Svanemærket 

Svanemærket hvilemadras Lekolar

Med den første Svanemærkede madras på markedet har vi nået endnu en vigtig milepæl i vores mission:
Et giftfrit miljø til alle institutioner! 

At opnå Svanemærkning af et produkt er en lang og grundig proces, hvor alle materialer omhyggeligt kontrolleres og evalueres. I certificeringen undersøges materialevalg, produktion samt bortskaffelse af produktet. Intet er overladt til tilfældighederne, alt skal dokumenteres og testes for at opfylde de strenge krav.
Lekolar har længe været i front, når det gælder om at sikre, at de bedst mulige produkter stilles til rådighed for vores kunder. At hvilemadrassen nu har modtaget Svanemærkning understøtter, at Lekolar altid sætter de højeste krav,
når det gælder sikkerhed og miljø.

- "At vores hvilemadras "Slummer" nu opnår Svanemærket er en vigtig milepæl Lekolar, fordi vi var initiativtager til certificeringen", siger Pierre Lennartsson som er kvalitetschef hos Lekolar.
Ifølge Pierre er madrasser et vigtigt produkt i forhold til miljø og sikkerhed: "Børnene sover på madrasserne dagligt og kan risikere at blive udsat for skadelige stoffer. Derfor må og skal vi stille krav til test og certificeringer af produkterne".

Konkret er Svanemærket en garanti for, at madrassen opfylder meget høje miljøstandarder, og at det opfylder de højeste krav til giftfrie institutioner.  - "Børn kan ikke selv vælge, hvad de skal sove på eller hvad de skal lege med.
Vi må, som leverandør til institutionerne, tage ansvar og gå forrest i det vigtige arbejde", slutter Pierre.  

Svanemærket hvilemadras