Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

 

NYHEDER OG FAVORITTER 2024

Op til 25 % rabat på nyheder og favoritter

Vi byder 2024 velkommen med et nyt magasin til dagtilbud. Her findes de seneste nyheder side om side med gamle produktfavoritter. Lad dig som pædagog blive inspireret af læringsmiljøer og læremidler, der fremmer læring og understøtter læreplanens mål. Vi har dykket dybt i alt fra sprogstimulerende materialer til sensoriske nyheder, kompenserende hjælpemidler og udendørs læringsmiljø. 

Ring og bestil hos vores kundeservice for at få rabatten 

Tlf. 70 20 60 80

Download og bladr i magasinet herunder.

Alle produkter i magasinet er nedsat med op til 25 % rabat.

OBS: Kampagnen kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

 

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.