Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Vil du være en del af vores gode team?

Vi vil fremme børns lyst til at lære – ikke mindst gennem legens fantastiske verden. Det er anderledes at arbejde i Lekolar LEIKA. Her tør vi være barnlige, vi vil tænke anderledes og vi har viljen til at få alle børn og unge til at blomstre. Har du det også sådan?

Lekolar er en koncern, der er i konstant udvikling for at kunne opfylde vores kunders krav til en totalleverandør indenfor børn og unges læringsmiljøer. Vi værner om kvaliteten i alt, hvad vi gør og har en ambition om hele tiden at blive bedre.

Vil du være en af os? Vi opslår i mange tilfælde vores ledige job både internt og eksternt. 

Vi glæder os til at modtaget din ansøgning!

Kontakt

Vil du i kontakt med vores personaleafdeling, så send gerne en mail til marlene.hojhus@lekolar.dk

 

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger pt.

 

 

 


Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.