Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Her kan du bl.a. læse om, hvilke garantier vi giver, vores priser, levering, transportskader osv.

Garanti

Vi giver mindst et års garanti på materiale- og fabrikationsfejl. Fakturaen gælder som garantibevis, så opbevar den et sikkert sted.

Priser

Vores sortiment henvender sig alene til kunder i stat, kommuner og virksomheder. Katalogpriserne gælder et år fra 1. januar til 31. december. Vi forbeholder os dog ret til prisændringer på grund af omstændigheder, som Lekolar ikke har indflydelse på (f.eks. væsentlige ændringer i råvarepriser eller valutaændringer) samt på grund af eventuelle trykfejl. Derudover vil der i årets løb være kampagnepriser, som kan ses dels i trykt og udsendt materiale, dels på vores hjemmeside.

Der gives ingen yderligere rabat på nettopriser. Katalogpriserne er uden moms, fragt og i givet fald transportforsikring.

Levering

Normalt ekspederer vi alle bestillinger inden for tre arbejdsdage. I højsæsonen kan leveringstiden dog være noget længere. For møbler, legepladsudstyr og bestillingsvarer er der en leveringstid på 4-6 arbejdsuger.

Udsolgte varer leverer vi fragtfrit, så snart vi får dem hjem. Inventar og bestillingsvarer tillægges dog altid fragtomkostninger. Restordrer under en værdi af DKK 100,- ekspederes ikke.

Sortiment

Af forskellige grunde sker der sommetider mindre ændringer af visse produkters mål og udførelse. En vare kan være udsolgt både hos os og hos vores leverandør. I nogle tilfælde kan vi sende en tilsvarende eller bedre vare til samme pris. Hvis du ikke er tilfreds med den, kan du efter kontakt med os returnere den for vores regning.

Betaling

Betalingsfristen er 30 dage fra fakturadato. Efter forfaldsdagen debiterer vi morarenter og et lovbestemt rykkergebyr. Faktura medfølger ved levering. Der kan undtagelsesvis ske kontantsalg mod kreditkort eller efterkrav.

Transportskader

Vær omhyggelig, når du modtager varerne! Kontrollér altid, at kasserne er hele og uåbnede, og at antal kolli stemmer overens med fragtbrevet. Alle afvigelser skal noteres på chaufførens fragtbrev og derefter anmeldes til transportvirksomheden.

Skader, som du opdager efter levering, skal omgående efter levering anmeldes til transportvirksomheden. Ved senere anmeldelse tager transportvirksomheden ikke imod skadesanmeldelser, og du skal selv betale omkostningerne.

Reklamationer

Reklamationer (ikke transportskader – se ovenfor) skal fremsættes til vores kundeservice senest 7 dage efter, at du har modtaget dine varer. Ved eventuel returnering af varer skal du kontakte kundeservice vedrørende fragtoplysninger og godkendelse. Returnering af fejlfri varer skal altid godkendes af os. Ved returnering af fejlfrie varer krediteres dog aldrig mere end 75% af fakturabeløbet – hertil kommer returfragten. Emballér produkterne godt, hvis du returnerer dem. Varer, der beskadiges under returtransport, krediteres ikke.

Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.