Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 • Select Diamond fodbold str. 5
}

Select Diamond fodbold str. 5

Varenr.: 71406
En allroundfodbold med ekstra fin følelse. Bolden er lavet i stærkt og holdbar TPU-materiale og lamineret med TPE-skum. En patenteret Zero-Wing-blære i naturlatex sørger for en konstant balance, da den gør blæren og bolden så rund som muligt.
Din pris:
244,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Select Diamond fodbold str. 5

Dokumenter og filer

Andre købte også

 • Tilbehør
  Boldpumpe

  Boldpumpe

  Varenr.: 74925
  En kraftfuld boldpumpe af metal til blandt andet fodbolde. Med træhåndtag. Leveres med to metalnipler, der enten fastgøres direkte på pumpen eller på den medfølgende polyesterslange. Mål på pumpe 37 cm, mål på slange 16 cm.
  175,00 kr.
 • Tilbehør
  Select Allround målmandshandsker str. 8

  Select Allround målmandshandsker str. 8

  Varenr.: 71463
  En god allroundhandske med 3 mm Dura Grip, som giver et godt greb og god holdbarhed. Handsken har en bred elastisk strop, som gør det nemt at tage den af og på. Af latex.
  353,00 kr.
 • Select Diamond fodbold str. 3

  Select Diamond fodbold str. 3

  Varenr.: 71404
  En allroundfodbold med ekstra fin følelse. Bolden er lavet i stærkt og holdbart TPU-materiale og lamineret med TPE-skum. En patenteret Zero-Wing-blære i naturlatex sørger for en konstant balance, da den gør blæren og bolden så rund som muligt.
  231,00 kr.
 • Select Diamond fodbold str. 4

  Select Diamond fodbold str. 4

  Varenr.: 71405
  En allround fodbold med ekstra fin følelse. Bolden er lavet i stærkt og holdbar TPU materiale og lamineret med TPE skum. En patenteret Zero-Wing blære i naturlatex sørger for en konstant balance, da den gør blæren og bolden så rund som mulig.
  231,00 kr.
 • Sensorisk lysende sæt

  Sensorisk lysende sæt

  Varenr.: 136119
  35 dele. En lysende sansepakke med flere ting, der lyser i forskellige farver. Brug stativet til stave og bolde eller byg med klodserne. Fra 1 år.
  6.099,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Fodboldsæt str. 5

   Fodboldsæt str. 5

   Varenr.: 71066
   6 stk/pk. Disse bolde er lavet specielt med tanke på skolens og børnehavens høje krav. Solide bolde som klarer hård slitage, både på grus og asfalt. Med butylblære. Leveres i 6 forskellige farver, så hver gruppe kan have sin farve. Af naturgummi. Fra 3 år. OBS! For at din bold skal holde så længe som muligt, er det vigtigt at pumpe den rigtigt. Følg instruktionerne under fanen ”dokumenter” og brug altid ventilolie ved pumpning!
   373,00 kr.
  • Select Diamond fodbold str. 4

   Select Diamond fodbold str. 4

   Varenr.: 71405
   En allround fodbold med ekstra fin følelse. Bolden er lavet i stærkt og holdbar TPU materiale og lamineret med TPE skum. En patenteret Zero-Wing blære i naturlatex sørger for en konstant balance, da den gør blæren og bolden så rund som mulig.
   231,00 kr.
  • Fodbold str. 4

   Fodbold str. 4

   Varenr.: 86691
   Slidstærk bold af gummi. Til al slags vejr. Perfekt til skolegården. Double-lock ventil.
   69,00 kr.
  • Select Talento fodbold str. 3

   Select Talento fodbold str. 3

   Varenr.: 71420
   En populær børne- og ungdomsbold i høj kvalitet. Bolden er 30-40 g. lettere end normal, men i den officielle størrelse, for at barnet lettere kan udvikle sine spil færdigheder. Patenteret Zero-wing blære sikrer optimal rundhed, og en Double-lock ventil sikrer høj lufttæthed. Af PU-materiale i topkvalitet. Bolden kan bruges på græs, men kan også bruges på kunstgræs. Af PU-materiale. Assorterede farver.
   299,00 kr.
  • Lekolar fodbold str. 5

   Lekolar fodbold str. 5

   Varenr.: 75171
   En udmærket træningsfodbold i høj kvalitet. Passer til alle underlag. Giver en fin boldfølelse.
   102,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.