Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

Skole & SFO

Skole & SFO

Farverige skygger med Magna-Tiles

Tipsnummer 9384 Sværhedsgrad: Let
Magna-Tiles er ekstra effektfulde, når de er transparente. Her har man bygget brikkerne op i højden på den nedeste del af et vindue. Når lyset skinner ind udefra, giver Magna-Tiles-brikkerne en smuk og farverig skygge. Lad skyggen falde på et eller flere stykker hvidt papir, så børnene kan studere effekterne og symmetrien. For at styrke deres oplevelse af og viden om farver kan børnene male de rette farve på den rette overflade med eller uden mønster. Lidt større børn kan forsøge at blande farverne til den rette nuance med f.eks. vandfarve.
Dette sæt rækker til 2 børn
2.098,00 kr.

I sættet indgår:

Et ekstra godt valg

Magna-Tiles transparent byggesæt 200 dele

Varenr. 15139
Magna-Tiles er magnetiske byggeplader, som består ...
2.098,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.