Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

ØGET TRAVLHED PÅ VORES LAGER OG LÆNGERE LEVERINGSTIDER

Kære kunde, Vi har travlt på vores lager, og du kan derfor opleve længere leveringstider. Alle bestillinger, som ikke leveres inden jul, afsendes i starten af januar, når vores kunder igen holder åbent og kan modtage varer. Har du spørgsmål vedr. din ordre eller fakturering, kan du kontakte vores kundecenter på info@lekolar.dk.

Skole & SFO

Magna-Tiles puslespil

Tipsnummer 9385 Sværhedsgrad: Let
Lav dit eget puslespil med Magna-Tiles. Læg et motiv eller mønster med Magna-Tiles-brikker på et stort kartonark. Tegn derefter konturerne af brikkerne, og farvelæg dem i de farver, du har brugt. Hvis puslespillet skal være let, kan du tegne rundt om hver Magna-Tiles brik, og hvis det skal være svært, kan du nøjes med at tegne rundt om yderkanterne. Øvelsen træner børnenes rumopfattelse og de geometriske formers relation til hinanden. Er børnene lidt større, kan de prøve at lave deres egne puslespil.
Dette sæt rækker til 4 børn
1.049,00 kr.

I sættet indgår:

Et ekstra godt valg

Magna-Tiles transparent byggesæt 100 dele

Varenr. 15138
Magna-Tiles er store magnetiske byggeplader, som e...
1.049,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.