Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Taktil ståmåtte massage

Varenr.: 59116
Denne taktile måtte giver tryk på specifikke dele af fødderne. Det giver energi og stimulans til hele kroppen. Efter blot få minutter på massagemåtten øges blodcirkulationen og energiniveauet, samtidig med at smerte og stress reduceres. Måtten bruges både stående og siddende eller til når man skal lave taktile stier og aktiviter. Den kan nemt rulles sammen. Af EVA. Mål: 120x31x1,8 cm.
Din pris:
464,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Taktil ståmåtte massage

Andre købte også

 • Body roll

  Body roll

  Varenr.: 71014
  2 stk./pk. En enkel rulle med nopret overflade til massage af hele kroppen. Kan med fordel bruges som fodrulle. Stimulerer blodcirkulationen og den taktile sans. Mål: 13xØ6 cm. Af PVC, uden forbudte ftalater.
  208,00 kr.
 • Vario HT hvid

  Vario HT hvid

  Varenr.: 81600
  Et hæve-/sænkebord med sammenklappelig bordplade. Dette smarte bord giver dig mulighed for at få plads til forskellige aktiviteter i rummet. Fold bordpladen og stil bordet væk, indtil der er brug for det igen. Da bordet er højdejusterbart, kan du både stå og sidde ved det. Du kan finde komfortable taburetter og stole, som passer til bordet, i vores sortiment. Hvidlakeret stålrør i RAL 9016 med gasfjeder 73-118 cm. 2 låsbare hjul. Bordpladen måler 65x65 cm og er i højtrykslaminat.
  4.239,00 kr.
 • Massagerulle

  Massagerulle

  Varenr.: 59123
  Massagerulle som stimulerer blodcirkulationen og sænker stressniveauet i kroppen. Gummipiggene masserer effektivt specifikke trykpunkter og løsner op i muskelspændinger. Af PE, PP og PVC. Mål: Ø6x42 cm.
  235,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Natlampe galakse

  Natlampe galakse

  Varenr.: 12449
  Denne hyggelige natlampe tager barnet med på en rejse gennem galaksen til stjernerne og månen. LED-pærer i tre forskellige farver kan hjælpe barnet, som ikke kan lide, at det er helt mørkt. Lampen kan have en beroligende effekt. Man kan også sætte melodier på med en afslappende virkning. Den slukker automatisk efter 30 min. Mål: 11x11x9 cm. Kræver 3x1,5 V AA-batterier, som købes separat. Fra 2 år.
  524,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Taktile cirkler

  Taktile cirkler

  Varenr.: 58186
  Dette sæt indeholder 10 stk. bløde, taktile cirkler af silikone. 5 store og 5 små cirkler som barnet kan matche med hinanden. Føl og oplev forskelle i teksturen med både hænder og fødder, prøv at bruge dem med bind for øjnene, eller læg dem ned i den medfølgende pose og find matchende par. Skridsikre. Mål: 3,5x8 cm. Fra 3 år.
  419,00 kr.
 • Passer til

  Lignende produkter

  • Mobilhotel-sæt med lås

   Mobilhotel-sæt med lås

   Varenr.: 114335
   Komplet mobilhotel-sæt med en opbevaringskalender, 30 stk. låsbare mobiletuier samt en stor magnetdisk. Mobiletuiet blokerer ringesignaler, wifi, Bluetooth, RFID og GPS samt reducerer mobilstråling. Fjerner distrationsmomentet og giver ikke lyd eller vibrationer fra sig, selvom eleverne glemmer at sætte mobilerne på lydløs. Mobilfri undervisning giver øget koncentration og tilstedeværelse i klasselokalet. Opbevaringsrummene på opbevaringskalenderen er nummeret fra 1-30 og har 4 stk. metalringe til fleksibel opbevaring. En stor magnetdisk til oplåsning af etuierne medfølger. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x2,2 cm.
   2.799,00 kr.
  • Mobilhotel-sæt

   Mobilhotel-sæt

   Varenr.: 114336
   Komplet mobilhotel-sæt med en opbevaringskalender og 30 stk. mobiletuier. Mobiletuiet blokerer ringesignaler, wifi, Bluetooth, RFID og GPS samt reducerer mobilstråling. Fjerner distrationsmomentet og giver ikke lyd eller vibrationer fra sig, selvom eleverne glemmer at sætte mobilerne på lydløs. Mobilfri undervisning giver øget koncentration og tilstedeværelse i klasselokalet. Opbevaringsrummene på opbevaringskalenderen er nummeret fra 1-30 og har 4 stk. metalringe til fleksibel opbevaring. Etuierne lukkes/åbnes med magnetknap. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x0,2 cm.
   1.995,00 kr.
  • Design balancebold

   Design balancebold

   Kroppen har godt af varierende arbejdsstillinger og en balancebold giver en aktiv siddestilling i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige betræk giver en øget komfort og er blødt og rart at sidde på. Tyngden i bunden af stoffet gør, at balancebolden holder sig på plads, når den ikke er i brug. Stoffet findes i filtstof fungerer også som lydabsorbent. Bold af PVC uden forbudte ftalater. Mål: Ø65 cm. Håndpumpe medfølger.
   Pris fra:
   1.574,00 kr.
  • Mobilhotel med 30 opbevaringsrum

   Mobilhotel med 30 opbevaringsrum

   Varenr.: 114333
   Opbevaringskalender med 30 stk. opbevaringsrum tilpasset til MyPauze mobiletui. Rummene er nummereret 1-30. Opbevaringskalenderen har 4 stk. metalringe til fleksibel ophængning. Slidstærkt mørkeblåt Oxfordstof. Mål: 130x80x0,2 cm.
   350,00 kr.
  • Stor magnetskive

   Stor magnetskive

   Varenr.: 114334
   Stor magnetskive til at låse MyPauze låsbart mobiletui op med. Placer den runde knop på mobiletuiets låg mod magnetskiven for at låse etuiet op. Mål: 8x8x5 cm.
   279,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.