Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Skole & SFO

Flettehjul

Tipsnummer 3014 Sværhedsgrad: Let
På flettehjulet kan du se, hvilke mønstre du kan lave. Du kan også se, hvor mange farver du skal bruge for hvert mønster og hvor de skal placeres, når du fletter. Ved hjælp af forskellige mønster- og farvevalg kan du lave mange forskellige bånd. Du kan også vælge tråd og garn med forskellig tykkelse og glans. Nedenfor kan du se vores forslag. Vælg hvilke farver du vil bruge. Klip 8 dobbelfoldede længder af hver tråd. Hver tråd skal være 50 cm, når den er foldet. Bind en knude i den ende, som er foldet, så der dannes en løkke. Hold på knuden nedefra, gennem hullet i midten, og placer trådene i spalterne, der viser farverne, på hjulets overside. Hver farvemarkering skal have et par tråde. Pilen som viser start, skal være oppe, når du går i gang. Flyt den højre tråd i parret som peger opad med uret og sæt den fast i åbningen til højre om parret, som peger nedad. Flyt den venstre tråd af de tre tråde som peger nedad mod uret og sæt den fast i åbningen til venstre om den tråd, som peger opad. Drej hjulet et trådpar mod uret. Flyt trådene på samme side som tidligere trådpar. Drej hjulet et trådpar mod uret efter hver flytning. Dit bånd vokser fremad under hjulet. Hvis du laver et armbånd, skal du måle dit håndled med jævne mellemrum for at få den rette længde. Når du har lavet båndet i den ønskede længde, laver du en knude. Du skal føre knuden gennem løkken i den anden ende for at lukke armbåndet.
Dette sæt rækker til 10 børn
365,00 kr.

I sættet indgår:

Flettehjul

Varenr. 48842
10 stk./pk. Runde flettehjul til snore, armbånd mv...
148,00 kr.

Mouliné broderigarn mix

Varenr. 45292
100 stk./pk. 100 % bomuld. 2 garnnøgler x 50 farve...
217,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.