Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Telefonsystem

Vores telefonsystem er desværre nede pt. Vi arbejder på højtryk for at få det til at virke igen. I kan altid kontakte os på info@lekolar.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer. Mvh Lekolar

Skole & SFO

Seppo

Tipsnummer 4056 Sværhedsgrad: Meget svær
Seppo er et innovativt digitalt værktøj til at skabe spil til læring. Du som lærer logger ind på Seppos hjemmeside og opretter din egen quiz ud fra en simpel skabelon. Du vælger, hvordan eleverne skal svare på spørgsmålene. Det kan fx være multiple choice, fritekst, ved at tage et billede eller filme? Spørgsmålet knyttes til en geografisk placering via et kort. Eleverne tager ud til de geografiske placeringer, som du har angivet, og svarer på de spørgsmål, som du har stillet via hjemmesiden. En opgave eller et spørgsmål kan f.eks. være ”Tag en selfie med en eg” eller ”Hvor tung er stenen?” Alt samles via Seppos hjemmeside og du som lærer kan se, hvad eleverne svarer i realtid.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.