Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Skole & SFO

Skole & SFO

Fisk med Magna-Qubix

Tipsnummer 9388 Sværhedsgrad: Meget let
Magnetiske Magna-Qubix giver rig mulighed for at udforske magnetisme. Her bruges klodserne i en fiskeudfordring. Lav en simpel fiskestang af en pind, snor og en magnet i enden. Tjek, at magneten sætter sig fast til Magna-Qubix. Læg derefter Magna-Qubix-klodserne ud på gulvet eller i en æske (så er det sværere at se, hvad man får på krogen). Klodsernes forskellige farver og former afgør pointsummen, man får. Lad børnene "fange" klodser. Hvor mange kan de fange på f.eks. et minut, og hvad er fangsten værd? Lad børnene samarbejde, hvis du vil undgå konkurrence mellem dem. Hvor mange "penge" tjener man på fangsten, hvis man "sælger" den til fiskehandleren? Betal børnene med legepenge for de forskellige fiskearter, de har fanget. Hvor meget blev det? Hvad kunne man bruge pengene på?

I dette sæt indgår 1 produkt:

Dette sæt rækker til 3 børn
480,00 kr.

I sættet indgår:

Magna-Qubix

Varenr. 15653
29 stk./pk. Du kan stable, sortere og lave 3D-form...
480,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

Registrere mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.