Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skole & SFO

Skole & SFO

Byg et humlebi-bo

Tipsnummer 9493 Sværhedsgrad: Let

Sådan gør du

  1. Humlebier er vores bedste bestøvere! Når forårssolen begynder at varme, vågner humlebi-dronningerne fra deres vinterhi. De flyver ud og begynder straks at lede efter mad. De begynder så at lede efter et sted at bygge bo for at lægge æg og opfostre deres yngler. Hvorfor ikke hjælpe dem med at bygge et hyggeligt bo?
  2. Find en blomsterpotte, der er cirka 10-15 cm bred. Sørg for, at der er et hul i bunden af den.
  3. Grav et hul i jorden, så bunden af potten bliver gravet lidt ned. Det er godt, hvis den ligger på et solrigt sted med lidt læ, gerne med højt græs omkring.
  4. Fyld potten halt med bo-materiale såsom løst pakket hø eller spåner. Sæt potten ned i hullet og put jord omkring den. Læg nogle sten rundt om hullet, så det ser lidt hyggeligt ud, og så du ikke kommer til at træde på den ved et uheld.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.