Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skole & SFO

Vi sorterer!

Tipsnummer 9412 Sværhedsgrad: Middel
Sortering og kategorisering er en vigtig del af matematikundervisningen og de første skridt mod datalogisk tænkning og programmering. Brug skåle til sortering af f.eks. bær, blade eller sten. Giv børnene opgaver som: Naturens farver: Find noget blå, rødt, gult, grønt, sort osv. For at gøre det lettere for de yngre børn kan du lægge farvelapper i bunden af ​​skålene eller bruge farvede skåle. Geometriske figurer: Find noget rundt, noget kegleformet, et rektangel, en firkant osv. Også her kan du lægge billeder i bunden for at gøre det lettere. Flora og fauna: Find en blomst, et bær, et frø, en svamp, noget affald, et blad osv. Bagefter kan du hjælpe med at finde ud af, hvad de forskellige blomster, frø osv. hedder. Hvis man vil lave øvelserne i skoven og samtidig dokumentere og undersøge, er det godt at have en tablet og et digitalt mikroskop lige ved hånden.
Dette sæt rækker til 10 børn
1.014,00 kr.

I sættet indgår:

Farvede skåle

Varenr. 41531
6 stk./pk. Skåle i forskellige farver til sorterin...
86,00 kr.

Små whiteboardtavler Små whiteboardtavlor

Varenr. 59103
4 stk./pk. Praktiske magnetiske tavler som kan bru...
421,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.