Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket problemer med telefonsystemet. Skriv gerne på info@lekolar.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skole & SFO

Skole & SFO

Blue-Bot - Ligheder og forskelle

Tipsnummer 9423 Sværhedsgrad: Meget let
Læg billeder eller genstande på måtten, gerne inden for samme tema. Læg et eller flere objekter ud, der afviger fra temaet. Temaerne kunne f.ek.s være: navne, bogstaver, køretøjer, frugter, farver, dyr, mad, Disney-figurer, legetøj, sport osv. Bed børnene om at finde 2, 3 eller 4 billeder/genstande, der passer sammen, eller find dem, der ikke passer ind i temaet. Børnene programmerer robotten til at samle genstandene og tage dem med tilbage til start. Tip! Lav en vogn af LEGO, sæt den fast på krogen bag på Blue-Botten, og placer tingene i vognen. Lad børnene fortælle om de billeder/genstande, de har valgt – hvad har du valgt? Hvorfor har du valgt dem?
Dette sæt rækker til 4 børn
895,00 kr.

I sættet indgår:

Blue-Bot

Varenr. 56611
Blue-Bot er en gulvrobot med Bluetooth. Du kan der...
695,00 kr.

Transparent måtte til Blue-Bot og Bee-Bot

Varenr. 56628
Transparent måtte med kvadratnet, som kan skabe ny...
200,00 kr.
Glemt password?

Vil du være kunde hos os?

Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

Registrer mig

Nulstil password

Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.