Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Din søgning på bakoba gav 3 resultat

Din søgning på bakoba gav 3 resultat

KATEGORI

FILTER

3 Produkter
 • Et ekstra godt valg
  Bakoba byggesæt 188 dele

  Bakoba byggesæt 188 dele

  Varenr.: 15024
  188 dele. Bakoba er et konstruktionssæt med mange muligheder. Du kan bygge alt fra det helt enkle til det meget komplicerede. Desuden kan Bakoba kombineres med LEGO-klodser og magnetiske stave som Geomag. Kan også bruges i vand og vaskes i maskine på 30°C. Af EVA. Mål på klodserne er 5-19 cm. Fra 3 år.
  1.795,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bakoba byggesæt 87 dele

  Bakoba byggesæt 87 dele

  Varenr.: 15023
  87 dele. Bakoba er et konstruktionssæt med mange muligheder. Du kan bygge alt fra det helt enkle til det meget komplicerede. Desuden kan Bakoba kombineres med LEGO-klodser og magnetiske stave som Geomag. Kan også bruges i vand og maskinvaskes på 30°C. Af EVA. Mål på klodserne er 5-19 cm. Fra 3 år.
  998,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Bakoba byggebase

  Bakoba byggebase

  Varenr.: 110478
  4 stk./pk. Indeholder bløde og støjsvage måtter af EVA, som fungerer perfekt som underlag for Bakobas byggeklodser. Mål: 50x50x1,2 cm. Fra 3 år.
  295,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.