Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Din søgning på bakoba gav 3 resultat

Din søgning på bakoba gav 3 resultat

KATEGORI

FILTER

3 Produkter
  • Et ekstra godt valg
    Bakoba byggesæt 188 dele

    Bakoba byggesæt 188 dele

    Varenr.: 15024
    188 dele. Bakoba er et konstruktionssæt med mange muligheder. Du kan bygge alt fra det helt enkle til det meget komplicerede. Desuden kan Bakoba kombineres med LEGO-klodser og magnetiske stave som Geomag. Kan også bruges i vand og vaskes i maskine på 30°C. Af EVA. Mål på klodserne er 5-19 cm. Fra 3 år.
    1.795,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
    Bakoba byggebase

    Bakoba byggebase

    Varenr.: 110478
    4 stk./pk. Indeholder bløde og støjsvage måtter af EVA, som fungerer perfekt som underlag for Bakobas byggeklodser. Mål: 50x50x1,2 cm. Fra 3 år.
    295,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
    Bakoba byggesæt 87 dele

    Bakoba byggesæt 87 dele

    Varenr.: 15023
    87 dele. Bakoba er et konstruktionssæt med mange muligheder. Du kan bygge alt fra det helt enkle til det meget komplicerede. Desuden kan Bakoba kombineres med LEGO-klodser og magnetiske stave som Geomag. Kan også bruges i vand og maskinvaskes på 30°C. Af EVA. Mål på klodserne er 5-19 cm. Fra 3 år.
    998,00 kr.
  • Glemt password?

    Vil du være kunde hos os?

    Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

    Registrere mig

    Nulstil password

    Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.