Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Din søgning på interaktiv gav 20 resultat

Din søgning på interaktiv gav 20 resultat

20 Produkter
 • SONA dansebue

  SONA dansebue

  SONA fra YALP er en interaktiv danse- og musikmaskine. Vælg mellem 10 forskellige spil, og SONA reagerer med musik og lydeffekter. Spillene involverer bevægelse og lyd. De går ud på at lege sammen ved at danse, udføre aktiviteter efter lydinstruktioner, svare på matematikspørgsmål ved at hoppe frem til de rette tal mv. Hvis deltagerne har startet spillet ”Frys”, skal de danse, så længe musikken spiller og stå musestille, når den stopper. Et kamera på toppen af buen registrerer deltagernes bevægelser. SONA kombinerer computerspillets muligheder med udendørsleg og fysisk aktivitet. Via 3G-forbindelse og internet kan deltagerne rundt omkring i verden konkurrere mod hinanden. Fås i flere forskellige farver samt med regnbuefarvede striber. Mål: 4,5x4,5x3,8 m. Arealbehov: 6,36x4,5 m. Fra 6 år. Certificering: EN-1176
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  Interaktiv væg med lommer

  Interaktiv væg med lommer

  Varenr.: 59096
  Den interaktive væg er det perfekte tværfaglige værktøj. Læg kort, ting eller tegninger i lommerne og optag en 10 sekunder lang beskrivelse om det, der ligger i lommen. Du kan stille spørgsmål til det, der er i lommen, svare på spørgsmål eller lave en beskrivelse. Du kan optage ved at trykke på den grønne knap ved lommen og tale mod den sorte boks i toppen. Det er nemt at skifte fra optagelse til afspilning. Mål: 65x53 cm.
  419,00 kr.
 • Talende svamp Ø50 cm

  Talende svamp Ø50 cm

  Interaktiv svamp i EPDM-gummi med integreret teknologi og metalplade til installation på afgrænset underlag + 2 USB-stik til lyd og 2 tangenter til at åbne sikkerhedsskruerne. Mål på hat: Ø500 mm. Se datablad for mere information.
  Kontakt os for pris
 • SUTU boldvæg

  SUTU boldvæg

  Varenr.: 61289
  SUTU fra YALP er en interaktiv væg, som reagerer på berøring. Fodbold, tennis eller ingen bold – underholdningsværdien er høj uanset hvad. Der er 10 forskellige spil at vælge mellem. F.eks. Spot Sutu, hvor panelerne lyser og man skal vælge rigtigt under tidspres, eller Speed Sutu som måler hvor hårdt bolden rammer væggen. De forskellige spil vælges med et enkelt tryk på en knap. SUTU er ekstremt stødsikker og fremstillet af samme materiale som politiets beskyttelsesskjold. Via 3G-forbindelse og internet kan deltagerne rundt omkring i verden konkurrere mod hinanden. Fra 6 år. Arealbehov: 3250x44 cm.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart Tech bondegård

  BRIO Smart Tech bondegård

  Varenr.: 11164
  Lad toget Smart Tech-toget køre ind på bondegården, hvor lyd og andet vil skabe en interaktiv leg med liv på gården. BRIO's Smart Tech-produkter er baseret på en sikker, trådløs teknologi og de kan alle kombineres med hinanden og BRIO's togbaner. Bruges sammen med Smart Tech-tog (varenr. 11154) for at alle de sjove funktioner kan bruges. Mål: 16x15,5x16 cm. Af FSC-mærket bøg. Fra 3 år.
  338,00 kr.
 • TORO multisportsarena

  TORO multisportsarena

  Varenr.: 62316
  TORO er en interaktiv og kompakt multisportsarena, hvor man kan spille både forskellige fodboldspil, hockey og bandy. En multisportsarena med fokus på stor variation af sport og spil på en overflade. Standardmål: 13x13 m. Sarg i HPL. TORO har fire interaktive mål, som er sammenkoblet og programmeret til forskellige spil. Målet er skudsikkert, 15 mm polykarbonat. Lavt energiforbrug (90 V). TORO er fremstillet til at modstå vejr, vind og hærværk. Underlaget kan bestilles separat. Mål: 1300x1300x80 cm. Overflademontering.
  Kontakt os for pris
 • Scottie Go EDU ENG

  Scottie Go EDU ENG

  Varenr.: 114726
  Et pædagogisk spil hvor man på en interaktiv måde lærer blokprogrammering.
  589,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO smart tog m/tunnel

  BRIO smart tog m/tunnel

  Varenr.: 11154
  3 dele. Takket være en interaktiv og smart teknologi tøffer toget rundt på skinnerne. Toget reagerer på forskellige spændende måder, afhængig af hvordan tunnelerne er placeret. En fin introduktion til at forstå enkel og grundlæggende programmering. Indeholder et tog og to magiske tunneler. Af FSC-mærket træ, ABS-plast og hjul af PP. Kræver 2 stk. AA-batterier (købes separat). Fra 3 år.
  513,00 kr.
 • Talende elefant

  Talende elefant

  Interaktiv elefant i EPDM-gummi med integreret teknologi og metalplade til installation på afgrænset underlag + 2 USB-stik til lyd og 2 tangenter til at åbne sikkerhedsskruerne. Mål: 560x190x395 mm. Se datablad for mere information.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart Tech togsæt

  BRIO Smart Tech togsæt

  Varenr.: 11161
  11 dele. Med dette utrolige togsæt venter nye eventyr! Toget kører rundt på skinnerne med lyd og lys ved hjælp af interaktiv teknologi. Der sker forskellige ting afhængig af, hvilken tunnel toget kører igennem. Børnene kan ved at flytte rundt på tunneler og stationer lave nye lege- og læringssituationer hver gang. Gennem trådløs teknologi er det toget, der styrer alle "smarte" funktioner og sender/modtager signaler fra andre Smart Tech-produkter. Mål: 59x51x10 cm. Kræver 2 stk. AA batterier, der skal købes separat. Af FSC-merket bøg og ABS-plast. Fra 3 år.
  550,00 kr.
 • MEMO kunstgræs

  MEMO kunstgræs

  Kunstgræsset som fås i 5 farver er tilbehør til vores interaktive legeplads MEMO. Du bestemmer selv formen - rund, kvadrastisk eller måske ottekantet? Kunstgræsset leveres i kvadrater, men kan tilpasses til området.
  Kontakt os for pris
 • Hopspots sæt

  Hopspots sæt

  Varenr.: 56846
  Hotspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj) og fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin. Produceret i Danmark og FSC-mærket.
  34.995,00 kr.
 • MEMO

  MEMO

  Test viden og hurtighed med den interaktive legeplads MEMO fra YALP! Det er ikke nemt at lære matematik, når kroppen bobler af energi. Hvorfor ikke kombinere læringen med fysisk aktivitet og samarbejde på en legende måde? MEMO handler om at have det sjovt og bevæge sig, mens man udfordrer hjernen. Vælg mellem forskellige spil, fx matematik-, memory- eller ABC-spillet. Uanset hvilket spil man vælger, vil der være fart over feltet, når MEMOs søjler begynder at lyse og tale. MEMO kan forbindes til internettet via 3G, så man kan vælge spil, justere lydniveau og vælge forskellige sprog. Fra 6 år. • Lavt energiforbrug, 10 V i dvaletilstand • 7 stolper med 360° touch display • Display med anti-rids og UV-beskyttelse • Arealbehov Ø8x1,1 m, sikkerhedsområde Ø9,7 m • NEN-EN1176-certificering Kunstgræsset kan købes separat.
  Kontakt os for pris
 • Hopspots sæt + 30 bøger

  Hopspots sæt + 30 bøger

  Varenr.: 56905
  Hopspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj), fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin og 30 eksemplarer af Louis Jensens ’Lakridsmanden’ (bogen hører sammen med et specialudviklet spil i Hopspots app). Produceret i Danmark og FSC-mærket.
  39.995,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Marbotic Smart Pakke Nordic

  Marbotic Smart Pakke Nordic

  Varenr.: 110936
  Et innovativt pædagogisk værktøj som træner tal og bogstaver ved at lade børnene eksperimentere. Alt, du skal gøre, er at downloade 3 apps. Børnene interagerer med appsene ved at lægge træbogstaverne eller -tallene direkte på tabletten. Passer til børn 3-6 år. Fungerer både med iPad og Android. Indeholder 31 interaktive bogstaver og 10 interaktive tal i træ. Appsene downloades gratis (tablet medfølger ikke).
  729,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Marbotic Smart Letters Nordic

  Marbotic Smart Letters Nordic

  Varenr.: 110935
  Et innovativt pædagogisk værktøj som træner læsning, genkendelse af bogstavernes former og lyde og opbygger ordforråd ved at lade børnene eksperimentere. Alt, du skal gøre, er at downloade 3 apps. Børnene interagerer med appsene ved at lægge træbogstaverne direkte på tabletten. Passer til børn 3-6 år. Fungerer både med iPad og Android. Indeholder 31 interaktive bogstaver i træ. Appsene downloades gratis (tablet medfølger ikke).
  499,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  BRIO Smart Tech løftebro

  BRIO Smart Tech løftebro

  Varenr.: 110178
  Den interaktive klapbro har Smart Tech-funktion og fungerer sammen med BRIO smart tog m/tunnel (11154), som kan købes separat. Når broen er oppe, stopper toget og giver signal med signalhornet og blinker med lamperne. Når broen sænkes, starter toget igen og signalerer, når det kører over broen. Kan også bruges uden BRIO smart toget, da man manuelt kan styre broen.
  259,00 kr.
 • TORO mål 4 stk.

  TORO mål 4 stk.

  Varenr.: 62317
  4 interaktive mål som kan integreres i en metalarena eller efter ønske. Målene er koblet sammen og programmeret til at fungere til de forskellige spil, men kan også bruges som traditionelle mål til fx fodbold og hockey. Mål: 165x30x80xcm. Arealbehov 165x30 cm. Overflademontering.
  Kontakt os for pris
 • Et ekstra godt valg
  Polydron motorsæt

  Polydron motorsæt

  Varenr.: 55099
  Et helt nyt sæt, som indeholder de nyeste opfindelser, og som vil opmuntre eleverne til at skabe realistiske modeller af motorer, karusseller og mange andre velkendte mekaniske systemer. Arbejdskort medfølger, og disse hjælper og inspirerer eleverne. Delene er interaktive med Polydrons grundklodser og rammer. Et meget godt hjælpemiddel til undervisningen, som tydelig viser sammenhængen mellem teknik og matematik. Indeholder komplette lektionsplaner. Af ABS-plast.
  1.044,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Marbotic Smart Numbers

  Marbotic Smart Numbers

  Varenr.: 110934
  Et innovativt pædagogisk værktøj som lærer børnene at tælle ved at eksperimentere. Alt, du skal gøre, er at downloade 3 apps. Børnene interagerer med appsene ved at sætte trætallene direkte på tabletten. Passer til børn 3-6 år. Fungerer både med iPad og Android. Indeholder 10 interaktive tal i træ. Appsene downloades gratis (tablet medfølger ikke).
  299,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.