Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Din søgning på modu store gav 3 resultat

KATEGORI

KATEGORI

FILTER

Din søgning på gav 3 resultat

(3)

 • Et ekstra godt valg
  MODU store byggeklodser 51 dele

  MODU store byggeklodser 51 dele

  Varenr.: 15015
  51 dele. Store, støjsvage byggeklodser til kreativ og aktiv leg, som fremmer kreativiteten og fantasien hos børn i alle aldre. Med disse klodser kan børnene bygge funktionelt legetøj f.eks. gyngeheste og gåvogne – mulighederne er uendelige. Når de sætter hjul på det, de har bygget, kan de også træne balance og motorik. Ved at ændre og bygge nyt udvikler de deres problemløsningsevner. Af EVA med lukkede celler, så de kan bruges i vand og maskinvaskes. Indeholder 12 store byggeblokke, 12 hjul og 28 stifter. Mål på største klods 50x30x10 cm og mindste klods 20x20x10 cm. Fra 6 måneder.
  3.345,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  MODU store byggeklodser 32 dele

  MODU store byggeklodser 32 dele

  Varenr.: 15013
  32 dele. Store, støjsvage byggeklodser til kreativ og aktiv leg, som fremmer kreativiteten og fantasien hos børn i alle aldre. Med disse klodser kan børnene bygge funktionelt legetøj f.eks. gyngeheste og gåvogne – mulighederne er uendelige. Når de sætter hjul på det, de har bygget, kan de også træne balance og motorik. Ved at ændre og bygge nyt udvikler de deres problemløsningsevner. Af EVA med lukkede celler, så de kan bruges i vand og maskinvaskes. Indeholder 7 store byggeblokke, 8 hjul og 18 stifter. Mål på største klods 50x30x10 cm og mindste klods 20x20x10 cm. Fra 6 måneder.
  1.999,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  MODU store byggeklodser 19 dele

  MODU store byggeklodser 19 dele

  Varenr.: 15014
  19 dele. Store, støjsvage byggeklodser til kreativ og aktiv leg, som fremmer kreativiteten og fantasien hos børn i alle aldre. Med disse klodser kan børnene bygge funktionelt legetøj f.eks. gyngeheste og gåvogne – mulighederne er uendelige. Når de sætter hjul på det, de har bygget, kan de også træne balance og motorik. Ved at ændre og bygge nyt udvikler de deres problemløsningsevner. Af EVA med lukkede celler, så de kan bruges i vand og maskinvaskes. Indeholder 5 store byggeblokke, 4 hjul og 10 stifter. Mål på største klods 50x30x10 cm og mindste klods 20x20x10 cm. Fra 6 måneder.
  1.495,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.