Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Hopspots sæt

Varenr.: 56846
Hotspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj) og fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin. Produceret i Danmark og FSC-mærket.
Din pris:
34.995,00 kr.

Leveringstid må påregnes

Fakta

 • Titel: Hopspots sæt

Andre købte også

 • Hopspots sæt + 30 bøger

  Hopspots sæt + 30 bøger

  Varenr.: 56905
  Hopspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj), fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin og 30 eksemplarer af Louis Jensens ’Lakridsmanden’ (bogen hører sammen med et specialudviklet spil i Hopspots app). Produceret i Danmark og FSC-mærket.
  39.995,00 kr.
 • Flightcase

  Flightcase

  Varenr.: 56847
  Opbevaringsløsning til et Hopspot-sæt til sikker transport og opbevaring af højtalerstander og brikker. På hjul og med håndtag.
  4.615,00 kr.
 • Robogem DeLuxe

  Robogem DeLuxe

  Varenr.: 16752
  I dette spil lander robotten på en fjern planet for at lede efter diamanter, som giver energi til et rumskib. Deltagerne skal programmere deres robot med enkle kommandoer for at undgå forhindringer og indsamle 3 diamanter. Den hurtigste vinder. Spilles med kort og spillebrikker som i et almindeligt strategispil. Her lærer spillerne om grundlæggende programmering og logisk ræsonnement. I spillet indgår 20 kommandokort. For 2-4 spillere. Fra 6 år.
  279,00 kr.
 • Sphero Specdrums 1 ring

  Sphero Specdrums 1 ring

  Varenr.: 121909
  Musikring som gør hele verden til dit instrument ved at forvandle farve til lyd. Tilslut Specdrums MIX-appen, og rør ved hvad som helst - dit tøj, et billede eller det medfølgende spillebræt - for at skabe og mixe lyde, beats og loops, som derefter afspilles via mobil eller tablet. Indhold: Specdrumsring, Play Pad, USB-opladningskabel, taske og startguide.
  535,00 kr.
 • Sphero Specdrums 2 ringe

  Sphero Specdrums 2 ringe

  Varenr.: 121910
  Musikringe som gør hele verden til dit instrument ved at forvandle farve til lyd. Tilslut Specdrums MIX-appen, og rør ved hvad som helst - dit tøj, et billede eller det medfølgende spillebræt - for at skabe og mixe lyde, beats og loops, som derefter afspilles via mobil eller tablet. Indhold: 2 Specdrumsringe, Play Pad, USB-opladningskabel, taske og startguide.
  849,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Osmo Genius Kit

   Osmo Genius Kit

   Varenr.: 56682
   Osmo er et lærerigt interaktivt pædagogisk spil med fysiske dele, der fungerer sammen med en iPad. Osmo Genius Kit består af fem spil, som hentes ned som apps fra App Store og giver mange timers underholdning. Du skal bare installere appen, placere en iPad i stativet, montere den medfølgende reflektor, og så er alt klar til brug! Indeholder Numbers - sjov leg med tal, Masterpiece - forbedr dine tegnefærdigheder, Words - sjov med ord i puslespilsform, Tangram - Tangram-puslespil med digital oplevelse og Newton - fysik møder kreativ problemløsning. OBS! Osmo Creative Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år og opefter. På engelsk.
   944,00 kr.
  • Osmo Brilliant Kit

   Osmo Brilliant Kit

   Varenr.: 56678
   Osmo Brilliant Kit består af 4 spil, som hentes ned som apps fra App Store. Installer appen, placer en iPad i holderen og monter medfølgende reflektor. Indeholder Numbers (sjov leg med tal), Masterpiece (forbedr din tegnefærdigheder), Tangram (puslespil med digital oplevelse) og Newton (fysik møder kreativ problemløsning). OBS! Osmo Brilliant Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
   677,00 kr.
  • Osmo Base til iPad

   Osmo Base til iPad

   Varenr.: 56680
   Bruges til at spille Osmo-spil. Indeholder: 1 holder til iPad og reflektor. Bruges sammen med iPad (medfølger ikke) til Osmo-spil. Fra 5 år.
   314,00 kr.
  • Osmo Creative Kit

   Osmo Creative Kit

   Varenr.: 56683
   Osmo er et lærerigt interaktivt pædagogisk spil med fysiske dele, der fungerer sammen med en iPad. En iPad med Osmo-teknologi "ser" den virkelige verden såsom skrift, tegninger og andre kreationer, som børn laver foran skærmen, og svarer direkte med feedback og sjov på skærmen. Indeholder base og spejl, de 3 kreative spil Masterpiece, Monster og Newton, whiteboard, 6 whiteboardtuscher og viskeklæder med integreret blyantholder. OBS! Osmo Creative Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
   713,00 kr.
  • Taske til tablet

   Taske til tablet

   Varenr.: 28652
   Spar 50 % - Normalpris 201,-
   100,50 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.