Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

Hopspots sæt

Varenr.: 56846
Hotspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj) og fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin. Produceret i Danmark og FSC-mærket.
Din pris:
34.995,00 kr.

Leveringstid må påregnes

Fakta

 • Titel: Hopspots sæt

Andre købte også

 • Hopspots sæt + 30 bøger

  Hopspots sæt + 30 bøger

  Varenr.: 56905
  Hopspots er et interaktivt læringsmiddel designet til at skabe aktiv læring. Hopspots udfordrer i bevægelse, kognitiv træning, sproglæring, samarbejde osv. og gør det muligt for børn at blive digitale medskabere af læringsindhold, når de producerer spil i app’en. Indeholder 12 interaktive brikker i farver, 1 højtalerstander, der også fungerer som opbevaring (105 cm høj), fri adgang til Hotspots app inkl. alle spil og øvelser til forskellige fag og alderstrin og 30 eksemplarer af Louis Jensens ’Lakridsmanden’ (bogen hører sammen med et specialudviklet spil i Hopspots app). Produceret i Danmark og FSC-mærket.
  39.995,00 kr.
 • Robogem DeLuxe

  Robogem DeLuxe

  Varenr.: 16752
  I dette spil lander robotten på en fjern planet for at lede efter diamanter, som giver energi til et rumskib. Deltagerne skal programmere deres robot med enkle kommandoer for at undgå forhindringer og indsamle 3 diamanter. Den hurtigste vinder. Spilles med kort og spillebrikker som i et almindeligt strategispil. Her lærer spillerne om grundlæggende programmering og logisk ræsonnement. I spillet indgår 20 kommandokort. For 2-4 spillere. Fra 6 år.
  279,00 kr.
 • Cover til tablet, rød

  Cover til tablet, rød

  Varenr.: 50106
  Beskyttende og meget stødsikkert cover til iPad, generation 5 og 6 (9,7 tommer). Det har dobbeltforstærkede og hævede hjørner for ekstra beskyttelse mod slag. På bagsiden er der en patenteret V-rem, der kan benyttes som håndtag, og en transparent kortlomme. Kan foldes, så din tablet kan stå.
  302,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Marbotic Smart Numbers

  Marbotic Smart Numbers

  Varenr.: 110934
  Et innovativt pædagogisk værktøj som lærer børnene at tælle ved at eksperimentere. Alt, du skal gøre, er at downloade 3 apps. Børnene interagerer med appsene ved at sætte trætallene direkte på tabletten. Passer til børn 3-6 år. Fungerer både med iPad og Android. Indeholder 10 interaktive tal i træ. Appsene downloades gratis (tablet medfølger ikke).
  299,00 kr.
 • Cover til tablet, sort

  Cover til tablet, sort

  Varenr.: 50102
  Beskyttende og meget stødsikkert cover til iPad, generation 5 og 6 (9,7 tommer). Coveret har et indbygget stativ, så din tablet kan stå. Bagsiden er transparent. Coveret blokerer ikke kameraet og du kan oplade din tablet, mens den er i coveret. Fremstillet i PC og TPU. Sort.
  275,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Osmo Base til iPad

   Osmo Base til iPad

   Varenr.: 56680
   Bruges til at spille Osmo-spil. Indeholder: 1 holder til iPad og reflektor. Bruges sammen med iPad (medfølger ikke) til Osmo-spil. Fra 5 år.
   314,00 kr.
  • Taske til tablet

   Taske til tablet

   Varenr.: 28652
   Praktisk og vandtæt taske til tablet. Gennemsigtig overfladepose lige til at filme og fotograferes igennem, hvilket gør den nemt at benytte til udendørsbrug og ved udflugter. Med robust skulderrem. Mål: 27x22 cm. Farve: Sort.
   40,00 kr.
  • Cover til tablet, rød

   Cover til tablet, rød

   Varenr.: 50106
   Beskyttende og meget stødsikkert cover til iPad, generation 5 og 6 (9,7 tommer). Det har dobbeltforstærkede og hævede hjørner for ekstra beskyttelse mod slag. På bagsiden er der en patenteret V-rem, der kan benyttes som håndtag, og en transparent kortlomme. Kan foldes, så din tablet kan stå.
   302,00 kr.
  • Beskyttelse til tablet m/håndtag

   Beskyttelse til tablet m/håndtag

   Varenr.: 28651
   Stødsikkert beskyttelsesomslag til tablet af typen iPad air 10". Håndtaget kan bøjes og bruges som støtte. Alle funktioner og input på tabletten kan benyttes uden problemer, selvom den er i omslaget. Lavet af EVA. Farve: blå. Mål med beskyttelse: 26x26 cm. Tablettens mål skal være 24x17 cm.
   406,00 kr.
  • Osmo Brilliant Kit

   Osmo Brilliant Kit

   Varenr.: 56678
   Osmo Brilliant Kit består af 4 spil, som hentes ned som apps fra App Store. Installer appen, placer en iPad i holderen og monter medfølgende reflektor. Indeholder Numbers (sjov leg med tal), Masterpiece (forbedr din tegnefærdigheder), Tangram (puslespil med digital oplevelse) og Newton (fysik møder kreativ problemløsning). OBS! Osmo Brilliant Kit kræver iPad (medfølger ikke). Fra 5 år. På engelsk.
   677,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.