Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Vi oplever i øjeblikket, at vores hjemmeside kan køre lidt langsommere end normalt. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Hvis du har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på info@lekolar.dk eller tlf. 70 20 60 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at lægge en ordre. Tak for din tålmodighed!

Klasse
Varemærke
Mål
Farve
8 Produkter
 • Startsæt vandbaseret oliemaling

  Startsæt vandbaseret oliemaling

  Varenr.: 41432
  10x40 ml. Fortyndes og rengøres med vand. Cremet konsistens og højt pigmentindhold. Kan bruges på de fleste underlag, men traditionelt underlag til oliemaling såsom lærreder anbefales. Bliver helt vandfast, når den er tør. Farverne er lysægte. Lugtfri og ingen brug af opløsningsmidler. Sættet indeholder farverne: Titanhvid, primær gul, orange, primær rød (magenta), ultramarineblå, primær blå (cyan), lys grøn, gul okker, brændt sienna, mat sort.
  349,00 kr.
 • Winton oliefarver

  Winton oliefarver

  Varenr.: 46350
  10x37 ml/pk. Oliemaling i skolekvalitet. Farverne er lette at bruge og blande. Med moderne lysægte pigment. Passer både til nybegyndere og kunstnere.
  270,00 kr.
 • Strukturpasta

  Strukturpasta

  Varenr.: 41903
  250 ml. Til opbygning af spændende strukturer på malerier. Males over, når det er tørt.
  49,00 kr.
 • Vandbaseret oliemaling på tube 200 ml

  Vandbaseret oliemaling på tube 200 ml

  200 ml/tube. Vandbaseret. Fortyndes og rengøres med vand. Cremet konsistens og højt pigmentindhold. Kan bruges på de fleste underlag, men traditionelt underlag til oliemaling såsom lærreder anbefales. Tørrer op med samme overflade som almindelig oliemaling. Bliver helt vandfast når den tørrer. Farverne er lysægte. Ideel til skolebrug. Lugtfri og ingen brug af opløsningsmidler.
  Pris fra:
  119,00 kr.
 • Oliemaling 200 ml

  Oliemaling 200 ml

  200 ml. Traditionel oliemaling på tube. Ægte oliemaling af vegetabilsk olie og pigment. Tørrer langsomt og kan bearbejdes over tid. Fortynd med linolie for tyndere maling og endnu længere tørretid. Oliemalingen er ikke vandopløselig. Følg instruktionerne på malingen for rengøring af pensler og værktøj.
  Pris fra:
  99,00 kr.
 • Oliemaling Graduate studio set

  Oliemaling Graduate studio set

  Varenr.: 135744
  10x38 ml/sæt. Daler-Rowney oliemaling på tube, nem at bruge og blande. Tørrer til en halvblank satinglans efter 4-5 dage. Indeholder: titaniumhvid, citrongul, primærrød, karmoisinrød, ultramarinblå, hooker’s green, okkergul, brændt sienna, brændt umbra og sort.
  299,00 kr.
 • Træpalet

  Træpalet

  Varenr.: 48933
  Blandepalet i klassisk form med tommelgreb. Af ubehandlet krydsfinér. Mål: 25x30 cm.
  49,00 kr.
 • Terpentin 75 ml

  Terpentin 75 ml

  Varenr.: 85698
  4 stk./pk. Sansodor terpentin. 75 ml. Et svagt duftende opløsningsmiddel (fortynder) som et alternativ til mineralsk terpentin. Fordamper langsomt og er derfor god til at justere og styre oliemalingens konsistens. Har et lavt flammepunkt.
  169,00 kr.
 • Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller enten et EAN-nummer eller et CVR-nummer for at handle hos os.

  Registrer mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.