Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

På grund af tekniske problemer vises ingen priser i webshoppen. Vi arbejder med at løse problemet hurtigst muligt. Du er som altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf.: 70 20 60 80 mellem kl. 08:00-16:00 eller på mail: info@lekolar.dk ved bestillinger eller spørgsmål.

Rygsæk, 45 liter

Tilbud! Der gives ingen yderligere rabat.
Varenr.: 73066
En behagelig rygsæg til dagsudflugten. Den har et bredt hoftebælte, regulerbar hængsel og spænde over brystet gør det let at fordele rygsækkens vægt. Den har en delt toplomme med indgang fra 3 sider, fra toppen, bunden og fra forsiden, for at lette ind- og udpakningen. Rygsækken er også udstyret med en fløjte, der kan bruges i nødsituationer. Vandafvisende. 45 liter. Vægt 1,2 kg.
Din pris:
700,00 kr.

Lav lagerbeholdning. Risiko for leveringstid

Fakta

 • Titel: Rygsæk, 45 liter

Andre købte også

 • Tilbehør
  Utility sack

  Utility sack

  Varenr.: 73115
  Denne alsidige taske gør lejrlivet meget lettere. Takket være en vandtæt rulletop og foret inderside er den helt forseglet og let at rengøre. Brug den til at bære vand eller mad. Den kan også bruges til brugt bestik og tallerkener, når man skal hjemad, så man ikke ødelægger rygsækken. Tasken er fremstillet i slidstærk PU, behandlet med polyamid og rummer 8 liter. Mål: 29x40 cm.
  249,00 kr.
 • Tilbehør
  Termoflaske 0,5 l

  Termoflaske 0,5 l

  1 stk/pk. Termoflaske i pulverlakeret rustfrit stål. Kan bruges til både varme og kolde drikke. Kombineret låg og kop. Lav vægt og "quick stop"-lukning gør det nemt at håndtere og tage den med sig i rygsækken.
  Pris fra:
  169,00 kr.
 • Royal shoppingvogn, med kølerum og rygsækstropper

  Royal shoppingvogn, med kølerum og rygsækstropper

  Varenr.: 56499
  En praktisk vogn som er nem at pakke til dagens udflugt. Vognen er meget stabil og fungerer både i skoven og på stranden, den er robust med punkteringsfrie kuglelejehjul som gør den nem at rulle med. Posen beskytter mod regn og blæst og har et lukbart låg. Opbevaringspladsen i posen rummer 47 liter og har en mindre lomme på forsiden. Stellet er robust og aluminium som nemt kan foldes sammen. Posen kan nemt tages af stellet og bæres i håndtaget. Mål på stellet 50x50x108 cm, mål på posen 20x36x68 cm. Hjul Ø25 cm, maks. belastning 50 kg.
  1.621,00 kr.
 • Rygsæk 50 liter

  Rygsæk 50 liter

  Varenr.: 72993
  En god og rummelig rygsæk der er vandafvisende. Anatomisk design med justerbare skulderstropper og ventileret og polstret ryg. Hoftebæltet er polstret og har lommer med lynlås. Top med lynlås og skjult inderrum. 2 elastiske sidelommer til flasker. Håndtag på toppen. Seperat regnslag følger med. Rummer ca. 50 liter. Mål: 65x36x25 cm.
  1.199,00 kr.
 • Termokøler 7,5 liter

  Termokøler 7,5 liter

  Varenr.: 73214
  Praktisk opbevaring af drikkelse til udeaktiviteten. Kan også bruges til varme drikke. Nem at rengøre. Rummer 7,5 liter. Mål: Højde 33 cm. Ø24 cm.
  299,00 kr.
 • Lignende produkter

  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller EAN-nummer for at handle hos os

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.