Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Billedkort - Nødsituationer

50 % er allerede fratrukket normalpris
Varenr.: 50299
Alle børn kan uventet havne i nødsituationer. Med disse situationskort kan man diskutere, hvad man kan gøre, hvis de opstår, så barnet er forberedt. Kortene lægges ud i sekvenser og har et selvrettende system på bagsiden. Indeholder 30 kort der behandler 6 forskellige emner med 5 kort pr. emne. Udvikler sproglige evner, kommunikation, forståelse for ansvar og behovet for at gribe ind. Engelsk vejledning medfølger. Kraftige kort i størrelse 15x15 cm. Fra 3 år.
Din pris:
227,00 kr.

På lager

Mærkning

Et ekstra godt valg

Fakta

 • Titel: Billedkort - Nødsituationer

Andre købte også

 • Et ekstra godt valg
  Billedkort - Konflikter i børnehaven

  Billedkort - Konflikter i børnehaven

  Varenr.: 50319
  lllustrerede sekvenskort med 7 forskellige sekvenser i 4 trin med 2 forskellige alternativer til at løse konflikter på. På 2 af kortene illustreres konsekvensen af en god eller mindre god beslutning. Gode at bruge til at tale om forståelse af gode og mindre gode beslutninger. CD med historier medfølger. Indeholder situationer fra legepladsen, bussen osv. Indeholder 30 kort. Mål: 13,5x16,5 cm. Af pap.
  427,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Billedkort - Konflikter i hjemmet

  Billedkort - Konflikter i hjemmet

  Varenr.: 50320
  llustrerede sekvenskort med 7 forskellige sekvenser i 4 trin med 2 forskellige alternativer til at løse konflikter på. På 2 af kortene illustreres konsekvensen af en god eller mindre god beslutning. Gode at bruge til at tale om forståelse af gode og mindre gode beslutninger. CD med historier medfølger. Indeholder situationer fra morgenrutiner, udflugter osv. Indeholder 30 kort. Mål: 13,5x16,5 cm. Af pap.
  427,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Billedkort - Ansvar

  Billedkort - Ansvar

  Varenr.: 50220
  Med disse situationskort kan man diskutere, hvad man bør gøre i forskellige situationer og på den måde forberede barnet. At tage ansvar for sig selv og andre er noget, som barnet gør hver dag. Det kan være ved at hjælpe til derhjemme, passe et dyr, vaske sig etc. Kortene kan lægges ud i sekvenser og har et selvrettende system på bagsiden. Man kan også dramatisere hændelser, som vises på kortet. Indeholder 30 kort, som behandler 6 emner med 5 kort pr. emne. Udvikler sprog, kommunikation, forståelse for ansvar og behovet for at gribe ind. Engelsk vejledning medfølger. Kraftige kort 15x15 cm. Fra 3 år.
  569,00 kr.
 • Billedkort - Erhverv og tilbehør

  Billedkort - Erhverv og tilbehør

  Varenr.: 129212
  Hvilket tilbehør passer til hvilket erhverv? Indeholder billeder til 12 forskellige arbejdstitler.
  320,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Kategoriser erhverv

  Kategoriser erhverv

  Varenr.: 130499
  24 træfigurer som man trækker på en snor for at koble erhverv sammen med tilbehør. Giver god indsigt i forskellige erhverv og udmærket til finmotorisk træning. Figurerne kan stå alene og er sjove at lege med!
  348,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Legebord i træ

   Legebord i træ

   Varenr.: 119026
   50 % er allerede fratrukket normalpris
   368,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Flex barnestol birk/hvid

   Flex barnestol birk/hvid

   Varenr.: 80080
   Flex barnestolen er prisbelønnet for sin funktion og sit design og lever virkelig op til sit navn. Det ergonomiske design gør, at barnets ryg forbliver lige. Med trinløs, justerbar siddehøjde og fodstøtte passer den til børn fra 6 måneder. Bøjle anbefales til børn mellem 0-2 år. Ved brug af bøjle kan sæde ikke justeres. Fremstillet i højtrykslaminat. Testet og godkendt iht. europæiske standarder EN14988. Design: Foersom & Hiort-Lorenzen. Siddehøjde 50-56 cm, sædebredde 38,5 cm, sædedybde 21,5 cm. Totalbredde 46 cm. Maks. belastning 8 kg. OBS! BØJLE SÆLGES SEPARAT PÅ VARENR. 80079.
   1.284,00 kr.
  • littleBits Code Kit

   littleBits Code Kit

   Varenr.: 56865
   50 % er allerede fratrukket normalpris
   2.249,00 kr.
  • Lyra Art Design skitseblyant

   Lyra Art Design skitseblyant

   50 % er allerede fratrukket normalpris
   Pris fra:
   69,50 kr.
  • Coral Adventure motorikbane

   Coral Adventure motorikbane

   Varenr.: 71012
   50 % er allerede fratrukket normalpris
   1.321,50 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.