Ups!

En uventet fejl opstod. Forsøg igen senere.

Bekræfte

Er du sikker på du vil slette?
OBS! På grund af hensyn til miljøet vil alle ordre under kr. 200 blive pålagt et ekstra fragtgebyr på kr. 75,- med mindre du handler via en indkøbskontrakt, som har fragtfri levering. Vi anbefaler, at du gemmer din bestilling til senere. Går du til kassen pålægges ekstra fragt. Tak fordi du hjælper os med at opretholde en miljøvenlig profil!

Tryk NEJ for at fortsætte med at handle eller gemme din bestilling til senere for at undgå fragtgebyr. Tryk JA for at gå til kassen. Fragtgebyr tillægges.

COVID-19 (CORONAVIRUS) og vareleveringer

Danmark lukker (næsten) ned - men vi er her stadig. Du kan fortsat kontakte os på telefon og mail og på de sociale medier. Hovedparten af vores kunder er skoler og daginstitutioner, og mange er lukket i de kommende uger. Derfor sender vi ikke vores transportør afsted med forsendelser, uden at vi har fået bekræftet, at I er klar til at modtage varer. Kontakt os, hvis I har spørgsmål vedrørende levering. Vi vil løbende opdatere jer på situationen her. Pas godt på hinanden derude.

Bode IQ Junior SE

NU NEDSAT MED 50 %
Varenr.: 53037
Et spil med kroppens anatomi og fysiologi som hovedtema men også moral, klima, helse, kost og motion er også inddraget i spillet. Matematiken inddrages også ved at regne ud hvor mange år man har optjent via spørgsmålene. I spiller man blodet rundt i kroppen og svare på den måde på spørgsmål omkring de 10 vitale organer samt 2 praktiske kategorier. Spillet giver anledning til at stille spørgsmålstegn ved hvorfor man f.eks. får blå mærker i stedet for bare at antage på baggrund af fakta. Eftersom spillet er rettet mod børn i alle aldre passer det ind i klasseundervisning samt i børnhaver og fritidsklubber. Ud over dette kan børn i forskellige aldre lege med hinanden. Indeholder en undervisnings materiale 480 spørgsmål og øvelser, 6 spillekort og opbevaring. Mål på tæppet 200 x 60 cm. Fra 5 år.
Din pris:
1.041,00 kr.

På lager

Fakta

 • Titel: Bode IQ Junior SE

Andre købte også

 • Dobbeltsiddet magnetisk menneskekrop

  Dobbeltsiddet magnetisk menneskekrop

  Varenr.: 53001
  Læg disse dobbeltsiddede magneter i hænderne på eleverne. Montér delene for at skabe et skelet på over 1 m i højden. Vend magneterne for at udforske vores vigtigste organer og muskler i kroppen. Fra 5 år.
  322,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Puslespilsæt - Dreng & pige

  Puslespilsæt - Dreng & pige

  Varenr.: 16162
  2 stk./pk. Opdag kroppen, og hvordan den ser ud indeni. Sættet er med 2 meget pædagogiske træpuslespil i 5 lag. Det viser, hvordan kroppen er bygget op fra skelet, indre organer, muskler og den nøgne krop til påklædning. 28 dele i alt. Hver del er mærket med tal på bagsiden. Mål: 14x29 cm. Fra 3 år.
  325,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Forklæde med velcro "Kroppen"

  Forklæde med velcro "Kroppen"

  Varenr.: 53050
  Et forklæde med kroppens inderside vist på en illustrativ og pædagogisk måde. Organerne er forsynet med velcro så man kan tage dem af og flytte rundt på dem. Indeholder forklæde og 15 organer. Mål: 50x37 cm. Fra 3 år.
  261,00 kr.
 • Anatomisæt

  Anatomisæt

  Varenr.: 75102
  Se hvordan mennesket er sat sammen. 11 dele til at tage fra hinanden. Højde 50 cm. Stativ af ABS-plast og krop af PVC, uden forbudte phthalater. Håndmalet i realistiske farver. Fra 8 år.
  624,00 kr.
 • Et ekstra godt valg
  Legetæppe lufthavn

  Legetæppe lufthavn

  Varenr.: 14174
  Et tæppe som indbyder til leg med flyvemaskiner, helikoptere og andre transportmidler. Tæppet har en tredimensionel yderstruktur, da vejene er nedsænket, og yderstrukturen omkring er ophøjet. Mål 134x180 cm. Af polyester og bomuld. Rillet bagside, ikke skridsikker. Køretøjer sælges separat.
  699,00 kr.
 • Lignende produkter

  • Et ekstra godt valg
   Ole taburet 53 cm

   Ole taburet 53 cm

   Taburet i formpresset birk. Med 4 fodstøtter i forskellig højde. Sæde i højtrykslaminat. Kan stables, maks. 4 stole i højden. Mål på ben: 4x2,5 cm. Siddemål: 27x37x53 cm. Totalmål: 35x51x53 cm. Vægt 4 kg.
   Pris fra:
   319,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Kid stol

   Kid stol

   Sæde og ryg i bøg eller birk. Justerbar fodstøtte. Siddehøjde 50 cm. Siddebredde 36 cm. Siddedybde 35 cm. Vægt 4,9 kg. Stelfarve: grafitgrå, hvid eller sølv.
   Pris fra:
   369,00 kr.
  • KUBO 4-pack

   KUBO 4-pack

   Varenr.: 56746
   NU NEDSAT MED 50 %
   4.000,00 kr.
  • Et ekstra godt valg
   Panda stol medium

   Panda stol medium

   I Panda-serien forenes form, funktion og ergonomi. Det let fjedrende ryglæn øger siddekomforten. Skal i gennemfarvet polyuretan. Krydsfod i aluminium med hjul. Hæve- og sænkbar med gaspatron. Siddehøjde 41-54 cm. Sædebredde 40 cm.
   Pris fra:
   689,00 kr.
  • Lastbil gigant

   Lastbil gigant

   Varenr.: 14267
   NU NEDSAT MED 50 %
   349,00 kr.
  Glemt password?

  Vil du være kunde hos os?

  Du skal have et kundenummer eller et EAN-nummer for at handle hos os.

  Registrere mig

  Nulstil password

  Skriv din e-mailadresse for at få tilsendt et nyt password.